Casa D'Aristi Xtabentún Liqueur 30% Vol. 0,7l | Kúpiť likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Casa D'Aristi Xtabentún Liqueur 30% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte vynikajúcu chuť likéru Casa D'Aristi Xtabentún. Tento jedinečný likér, ručne vyrábaný v Mexiku, ponúka lahodnú zmes anízu a medu, získanú z kvetu Xtabentún. Jeho bohatá, sladká chuť je ideálna na popíjanie alebo miešanie do koktailov. Prebuďte v sebe mixológa a dodajte svojim nápojom nádych tropického raja s likérom Casa D'Aristi Xtabentún. Nie je to len nápoj, je to cesta do srdca polostrova Yucatán. Vychutnajte si tradíciu, ochutnajte autentickosť. Vyskúšajte likér Casa D'Aristi Xtabentún ešte dnes!

25,49 €

25,49 € Bez DPH

Popis
Objavte exotické chute likéru Casa D'Aristi Xtabentún. Tento vynikajúci likér, ručne vyrábaný v srdci Mexika, sľubuje jedinečný chuťový zážitok. Je to nádherná zmes anízovej chuti a medu, získaného z nektáru kvetu Xtabentún, ktorý rastie výlučne v oblasti Yucatánu.

Každý dúšok likéru Casa D'Aristi Xtabentún vás prenesie do tropickej krajiny Mexika a ponúkne vám dráždivú chuť, ktorá je sladká aj korenistá. Jeho bohatá štruktúra a zlatistý odtieň svedčia o starostlivom tradičnom procese výroby. Tento likér je dokonalým doplnkom vašej domácej barovej zbierky, či už si ho vychutnáte s ľadom, v koktejli alebo ako digestív po jedle.

Je to autentický mexický poklad, ktorý vykazuje skutočnú remeselnú zručnosť a oddanosť zachovávaniu miestnych tradícií. Likér Casa D'Aristi Xtabentún ponúka jedinečnú zmes chutí, ktorá určite nadchne vaše chuťové bunky a zanechá vo vás túžbu po ďalších. Nie je to len fľaša likéru, je to cesta do srdca bohatej mexickej kultúry a tradícií. Tak prečo čakať? Doprajte si exotickú chuť likéru Casa D'Aristi Xtabentún ešte dnes a nechajte svoje zmysly vydať sa na nezabudnuteľnú cestu.
Tabuľka dát
Xtabentún
Nové
chat Komentáre (0)