Casa D'Aristi XTA Xtabentún Liqueur 35% Vol. 0,7l | Kúpiť likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Casa D'Aristi XTA Xtabentún Liqueur 35% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si jedinečnú chuť likéru Casa D'Aristi XTA Xtabentún, jedinečného exotického nápoja vyrobeného na mexickom polostrove Yucatán. Tento výnimočný likér je zmesou rumu, medu a anízu, výsledkom čoho je sladké, ale zároveň pikantné potešenie pre vaše chuťové bunky. Vychutnajte si ho priamo, s ľadom alebo ho pridajte do svojho obľúbeného koktailu, aby ste ho zaujímavo vylepšili. S Casa D'Aristi XTA Xtabentún je každý dúšok cestou do tropického raja. Spoznajte tento skrytý klenot mexickej alkoholovej tradície ešte dnes.

17,69 €

17,69 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám XTA Xtabentún Liqueur od spoločnosti Casa D'Aristi, božský nektár, ktorý vás v každom dúšku vezme na fascinujúcu cestu pulzujúcou kultúrou Mexika. Tento výnimočný likér je dokonalou zmesou anízu a medu, získanou z kvetu Xtabentún, symbolu polostrova Yucatán.

Tento vynikajúci likér je viac ako len nápoj, je to oslava tradície. Recept sa dedí z generácie na generáciu a je pokladom starobylého mayského dedičstva. Každá fľaša je svedectvom autenticity a bohatstva mexickej kultúry.

Ručne a s láskou vyrobený likér XTA Xtabentún od spoločnosti Casa D'Aristi je zmyslovým pôžitkom. Môže sa pochváliť jedinečnou, zamatovou textúrou a lahodne sladkou chuťou, ktorá pretrváva v ústach a zanecháva vo vás túžbu po ďalšom. Aníz dodáva jemný nádych korenia, ktorý vyvažuje sladkosť a robí z tohto likéru absolútne potešenie.

Či už ste skúsený znalec alebo zvedavý nováčik, likér XTA Xtabentún od Casa D'Aristi sľubuje, že očarí vaše chuťové bunky. Vychutnajte si ho priamo, vychladený alebo ako lahodný prídavok do vašich obľúbených koktailov. Je tiež perfektným digestívom po večeri, ktorý krásne zavŕši jedlo.

Tak prečo čakať? Zažite kúzlo Mexika s likérom XTA Xtabentún od Casa D'Aristi. Vaše chuťové poháriky vám za to poďakujú!
Tabuľka dát
Xtabentún
Nové
chat Komentáre (0)