Mangaroca BATIDA de Côco 16% Vol. 1l | Kúpiť likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Mangaroca BATIDA de Côco 16% Vol. 1l

1.40 kg
Zažite tropickú blaženosť s Mangaroca BATIDA de Côco! Tento exotický kokosový likér je kúskom raja vo fľaši. Naplnený šťavnatou chuťou zrelých kokosových orechov je ideálny na popíjanie vychladený alebo na miešanie do obľúbených koktailov. Či už organizujete večierok alebo pokojnú noc, Mangaroca BATIDA de Côco vás určite prenesie na piesočné pobrežie Brazílie. Vychutnajte si ostrovnú atmosféru s každým dúškom. Nezabudnite, že šťastie je vzdialené len jeden kokosový orech!

14,89 €

14,89 € Bez DPH

16,50 €-10%

Popis
Zoznámte sa s Mangaroca BATIDA de Côco, vašou novou obľúbenou tropickou pochúťkou. Tento exotický likér predstavuje chuť raja, v ktorom sa mieša krémovosť kokosového mlieka s jemnosťou vysokokvalitných liehovín. Vďaka jedinečnej vyváženosti chutí je ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú svojim koktailom dodať trochu tropického nádychu.

Keď si dáte dúšok BATIDA de Côco, je to ako vstúpiť na bielu piesočnatú pláž. Bohatú krémovú textúru dokonale dopĺňa osviežujúca chuť kokosu. Je to plný likér, ktorý prináša nezabudnuteľný zážitok pri každom dúšku. Ale Mangaroca BATIDA de Côco nie je len o chuti. Ide o zážitok.

V rukách nedržíte len fľašu - držíte lístok na tropický útek. Hneď ako otvoríte zátku, privíta vás sladká, dráždivá vôňa čerstvých kokosových orechov. Nie je to len nápoj, je to zmyslový zážitok, ktorý vás prenesie priamo do trópov.

Či už ste skúsený znalec koktailov alebo zvedavý nováčik, zistíte, že BATIDA de Côco je dokonalým doplnkom vášho baru. Primiešajte ju do Piña Colady pre extra kokosový nádych alebo si ju vychutnajte s ľadom ako osviežujúcu pochúťku po večeri.

Tak prečo čakať? Pozvite priateľov, namiešajte niekoľko koktailov a nechajte Mangaroca BATIDA de Côco, aby vás preniesla do trópov. Je to viac ako nápoj - je to chuť raja. Objavte tropické kúzlo Mangaroca BATIDA de Côco ešte dnes!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)