Brunswick ACES SPADES Botanical Distillers Gin 40% Vol. 0,7l | Kúpiť gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Brunswick ACES SPADES Botanical Distillers Gin 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite jedinečnú chuť botanickej záhrady Brunswick ACES SPADES Distillers Gin. Tento lahodný gin je majstrovskou zmesou rastlinných látok a ponúka živú a osviežujúcu chuť, ktorá určite zapôsobí aj na tých najnáročnejších milovníkov ginu. Každý dúšok rozvíja symfóniu chutí s hladkým záverom, ktorý vás nechá túžiť po ďalších. Tento gin, ktorý je ideálny do koktailov alebo samostatne, pozdvihne vašu náladu a uvedie vás do sveta znamenitých chutí. Vychutnajte si rozdiel Brunswick ešte dnes a nechajte svoje chuťové poháriky vydať sa na chuťové dobrodružstvo.

36,69 €

36,69 € Bez DPH

Popis
Objavte osviežujúce potešenie z botanickej záhrady Brunswick ACES SPADES Distillers Gin, váš dokonalý spoločník na večerné rozptýlenie. Tento gin, vyrobený z tých najlepších rastlinných zložiek, prináša explóziu chutí, ktoré pozdvihnú váš typický zážitok z ginu. Každý dúšok odhalí jemnú rovnováhu borievky, citrusov a exotických tónov korenia, ktoré sľubujú chuťovo príjemnú cestu pri každom nalití.

Brunswick ACES SPADES Botanical Distillers Gin nie je len tak hocijaký gin - je to milostný list k umeniu destilácie. Vyrobili ho vášniví liehovarníci a jeho jedinečná zmes rastlinných látok bola starostlivo vybraná a harmonicky skombinovaná, čím vznikol gin, ktorý vyniká vo svojej kategórii.

Vďaka svojej živej chuti a sofistikovanému dizajnu fľaše je tento gin viac ako len nápoj, je to vyjadrenie. Je určený pre nadšencov ginu, ktorí si cenia kvalitu a neboja sa riskovať nad rámec bežného. Je pre vás, ktorí si ceníte tie najlepšie veci v živote a zaslúžite si len to najlepšie.

Podávajte ho čistý, s ľadom alebo ako hviezdu svojho obľúbeného kokteilu - Brunswick ACES SPADES Botanical Distillers Gin je univerzálny a prispôsobí sa vašej nálade a chuti. Vychutnajte si ho s priateľmi, vychutnajte si ho v samote alebo ho darujte milovníkovi ginu - určite na vás urobí dojem!

Zažite gin ako nikdy predtým. Prijmite rozdiel ACES SPADES. Na zdravie výnimočnosti.
Tabuľka dát
Brunswick
Nové
chat Komentáre (0)