Gray Whale Distilled Gin 43% Vol. 0,7l | Kúpiť gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gray Whale Distilled Gin 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vezmite svoje chuťové poháriky na dobrodružnú cestu s destilovaným ginom Gray Whale. Tento vynikajúci destilát, plný jedinečnej zmesi rastlinných látok, ponúka jedinečnú chuťovú cestu. Každý dúšok stelesňuje ducha majestátnej veľryby sivej a pripomína vám sviežu oceánsku sviežosť. Tento gin, vyrobený s láskou a starostlivosťou, je ideálny na vašu ďalšiu koktailovú párty alebo pokojný večer. Tak prečo čakať? Ponorte sa do lákavého sveta destilovaného ginu Gray Whale. Nezabudnite, že každá fľaša, ktorú si kúpite, prispieva na úsilie o ochranu morí. Vychutnajte si skvelý gin a zároveň prispejte k zmene.

33,69 €

33,69 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme vám Gray Whale Distilled Gin, výnimočný destilát, ktorý vás každým dúškom prenesie priamo na pobrežie Tichého oceánu. Tento remeselný gin je viac ako len obyčajná fľaša alkoholu. Je to oslava prírody, pocta majestátnym sivým veľrybám, ktoré migrujú pozdĺž pobrežia Kalifornie.

Každý prvok v gine Gray Whale Distilled Gin je starostlivo vybraný tak, aby zachytil esenciu Tichého oceánu. Je naplnený jedinečnou zmesou rastlinných látok, od bobúľ borievky až po jedle, ktoré sa ručne zbierajú na kalifornskom pobreží. Nehovoriac o morských riasach zozbieraných z pobrežia Mendocino, ktoré dodávajú výrazný oceánsky nádych, vďaka čomu je každý dúšok osviežujúcim ponorom do srdca Pacifiku.

Tento gin však nielen dobre chutí, ale aj dobre robí. Každou zakúpenou fľašou prispievate k ochrane našich oceánov. Gray Whale Distilled Gin s hrdosťou podporuje úsilie o ochranu oceánov a chráni veľryby sivé, ktoré inšpirovali jeho vznik.

Gray Whale Distilled Gin je ideálny pre nadšencov ginu aj milovníkov prírody, je to liehovina, ktorá sa skutočne stará. Nejde jej len o to, aby ponúkala vysokokvalitný gin, ale aby vytvorila zmysluplný a udržateľný zážitok z pitia. Takže či už miešate klasický gin s tonikom, alebo ho popíjate čistý, vychutnajte si chuť Tichého oceánu a prispejte k zmene s Gray Whale Distilled Gin.

Nezabudnite, že je to viac ako len fľaša ginu. Je to cesta pozdĺž tichomorského pobrežia, prípitok na prírodu a dúšok na ochranu prírody. Ponorte sa do osviežujúcej chuti Gray Whale Distilled Gin a nechajte sa unášať duchom Tichého oceánu. Užite si cestu!
Tabuľka dát
Gray Whale
Nové
chat Komentáre (0)