Ron Caney Blanco Rum 38% Vol. 0,7l | Kubánsky rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Caney Blanco Rum 38% Vol. 0,7l

1.40 kg
Získajte exotický rum Ron Caney Blanco! Tento rum, vyrobený v srdci Kuby, prináša jemnú a zároveň živú chuť, ktorá je ideálna do koktailov alebo na popíjanie čistého rumu. Jeho číra, iskrivá farba poukazuje na jeho čistotu, zatiaľ čo jeho aróma zaujme jemnými ovocnými tónmi. Rum Ron Caney Blanco je viac ako len nápoj - je to pozvánka na spoznávanie pravého karibského ducha. Tak prečo čakať? Dodajte svojmu večeru kvapku tropického slnka s rumom Ron Caney Blanco!

25,49 €

25,49 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si chuť Karibiku s rumom Ron Caney Blanco. Tento prémiový rum je skutočným dôkazom destilačného umenia a pozýva vás, aby ste zažili jeho hladkú, zamatovú štruktúru, ktorá tancuje na vašich chuťových pohárikoch. Každá fľaša rumu Ron Caney Blanco, destilovaná z najčerstvejšej cukrovej trstiny, je cestou na slnečné pobrežie Kuby a evokuje rytmus a ducha tohto tropického raja.

Jeho krištáľovo čistý odtieň je prísľubom čistoty a sviežosti. Prvý dúšok odhalí harmonickú zmes sladkých a korenistých tónov, ktoré dráždia vaše zmysly náznakom vanilky a šepotom korenia. Vďaka teplému, dlhotrvajúcemu záveru je rum Ron Caney Blanco ideálny na samostatné popíjanie alebo ako hlavná zložka vášho obľúbeného kokteilu.

Rum Ron Caney Blanco sa odlišuje starostlivým výrobným procesom. Destiluje sa v tradičných medených kotlových destilačných zariadeniach a potom zreje v dubových sudoch, čo mu umožňuje rozvinúť jedinečný, plný chuťový profil. Výsledkom je biely rum, ktorý sa môže pochváliť komplexnosťou a hĺbkou chuti, aké sa v tejto kategórii vyskytujú len zriedkavo.

Či už ste skúsený rumový nadšenec alebo nováčik, ktorý chce preskúmať svet liehovín, rum Ron Caney Blanco vás nesklame. Je to viac než len fľaša rumu - je to chuť kubánskeho dedičstva a oslava remeselnej zručnosti. Prečo teda nedopriať sebe alebo niekomu blízkemu rum Ron Caney Blanco - skutočnú chuť Karibiku?
Tabuľka dát
Ron Caney
Nové
chat Komentáre (0)