Ron La Progresiva De Vigia Mezcla 8 Limitada Rum 41% Vol. 0,7l | Kubánsky rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron La Progresiva De Vigia Mezcla 8 Limitada Rum 41% Vol. 0,7l

1.40 kg

40,99 €

40,99 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do teplej, bohatej chuti rumu Ron La Progresiva De Vigia Mezcla Limitada. Tento exotický destilát je oslavou najlepších kubánskych tradícií výroby rumu a ponúka chuťový zážitok, aký nemá obdobu. Náš rum, vyrobený s precíznosťou a vášňou, je jedinečnou zmesou dobre vyzretých rumov, z ktorých každý je starostlivo vybraný na vytvorenie dokonalej rovnováhy chutí.

S každým dúškom objavíte symfóniu chutí. Vo vôni je cítiť sladkú a korenistú chuť, náznak karamelizovaného cukru a šepot dubového dreva. V chuti je hladký a robustný s vrstvami tropického ovocia, vanilky a jemného korenia, zakončený dlhotrvajúcim teplom, ktoré vo vás zanechá túžbu po ďalšom.

Rum Ron La Progresiva De Vigia Mezcla Limitada nie je len nápoj, je to zážitok. Vychutnajte si ho čistý, aby ste si vychutnali jeho plnú hĺbku chuti, alebo ho použite ako základ prémiových koktailov. Je to dokonalý doplnok k príjemnému večeru alebo k živému večeru s priateľmi.

Či už ste znalec rumu, alebo len objavujete svet liehovín, rum Ron La Progresiva De Vigia Mezcla Limitada musíte vyskúšať. Pripravte sa na chuťové dobrodružstvo do srdca Kuby s týmto vynikajúcim rumom. Tak prečo čakať? Doplňte svoju zbierku alkoholu o nádych karibského luxusu ešte dnes! Na zdravie na dobré časy a skvelý rum.

Poznámka: Prosím, užívajte zodpovedne.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)