La Maison du Rhum COLOMBIE 2010/2022 Batch N° 5 46% Vol. 0,7l in Tinbox | Kolumbijský rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

La Maison du Rhum COLOMBIE 2010/2022 Batch N° 5 46% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Vychutnajte si chuť tropov s La Maison du Rhum COLOMBIE! Tento vynikajúci rum uložený v elegantnej plechovej škatuli sľubuje nezabudnuteľný zážitok. Tento rum, dokonale vyzretý, sa môže pochváliť bohatou, jemnou chuťou, ktorá určite poteší vaše chuťové bunky. Či už ste znalec rumu, alebo nováčik vo svete liehovín, La Maison du Rhum COLOMBIE musíte vyskúšať. Tak prečo čakať? Vstúpte do pulzujúceho sveta kolumbijského rumu a pripravte sa na úžas!

55,39 €

55,39 € Bez DPH

Popis
Objavte svet výnimočnej chuti s La Maison du Rhum COLOMBIE, ktorý je prezentovaný v atraktívnej plechovke. Tento rum, vyrobený z najkvalitnejšej cukrovej trstiny, je symbolom bohatej kolumbijskej tradície a bezkonkurenčného remeselného majstrovstva pri výrobe rumu.

Každý dúšok La Maison du Rhum COLOMBIE vás zavedie na cestu do srdca kolumbijských trópov. V robustnom profile rumu sa prejavujú vynikajúce tóny zrelého ovocia, medu a korenia, ktoré sú dokonale vyvážené nádychom dubového dreva z procesu zrenia. Tento aromatický rum s plným telom má hladký záver, ktorý pretrváva a robí z každého dúšku nezabudnuteľný zážitok.

Tento rum však nie je len o chuti. Vysoké skóre má aj v oblasti prezentácie. Je uložený v štýlovej plechovej škatuli a dodá vášmu barovému vozíku alebo skrinke s alkoholom punc elegancie. Či už ste nadšenec rumu alebo zberateľ kvalitných liehovín, La Maison du Rhum COLOMBIE v plechovej škatuli je nevyhnutným doplnkom vašej zbierky.

Podávajte ho čistý, aby ste ocenili jeho komplexnú chuť, alebo ho použite na dodanie hĺbky svojmu obľúbenému kokteilu. V každom prípade La Maison du Rhum COLOMBIE sľubuje výnimočný zážitok z pitia. Doprajte teda sebe alebo svojim blízkym tento prémiový destilát. Koniec koncov, život je príliš krátky na obyčajný rum. Prijmite výnimočnosť s rumom La Maison du Rhum COLOMBIE!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)