Dictador PÁRRAFO I 18 Years Old PARDO Vintage 2004 41% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Kolumbijský rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dictador PÁRRAFO I 18 Years Old PARDO Vintage 2004 41% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Doprajte si luxusnú chuť Dictador PÁRRAFO I PARDO Vintage. Tento 18-ročný rum je skutočným svedectvom času a môže sa pochváliť bohatou, hlbokou chuťou, ktorá sa roky starostlivo pestovala. Pochádza z Kolumbie a je to nápoj, ktorý rozpráva príbeh o tradícii a odbornosti. Každý dúšok je cestou, ktorá odhaľuje tóny medu, praženej kávy a vanilky. Zamatový záver rumu zanecháva trvalý dojem, čo z neho robí ideálny darček pre nadšencov aj začiatočníkov. Vychutnajte si ho čistý alebo vo svojom obľúbenom koktailu - je to všestranný doplnok každého domáceho baru. Dodáva sa v krásne navrhnutej darčekovej škatuľke. Zažite luxus času s Dictador PÁRRAFO I PARDO Vintage.

91,29 €

91,29 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si chuť času s vínom Dictador PÁRRAFO I, historickým pokladom vytvoreným s vášňou a precíznosťou. Tento 18-ročný PÁRDORO je svedectvom umenia výroby jemného rumu a ponúka zmyslovú cestu, aká nemá obdobu. Uložený v sofistikovanej darčekovej škatuli je dokonalým darčekom pre náročného znalca alebo luxusným potešením pre vás.

Dictador PÁRRAFO I si podmaní vaše zmysly už v okamihu, keď ho nalejete. Žiarivý jantárový odtieň naznačuje jeho bohatú zrelosť, zatiaľ čo výrazná vôňa je opojnou zmesou medu, opečeného karamelu a zrelého ovocia. Po dúšku sa prenesiete do tropického podnebia kolumbijského pôvodu s tónmi praženej kávy a dubového dreva.

To, čím sa Dictador PÁRRAFO I odlišuje, je jeho jemná rovnováha sladkosti a hĺbky. Tento rum, vyrobený z najčistejšej cukrovej trstiny a zrejúci v starostlivo vybraných sudoch, je na jazyku jemný, s dlhotrvajúcim, komplexným záverom. Či už si ho vychutnáte čistý alebo s ľadom, je to zážitok, ktorý vás určite poteší.

Tak prečo čakať? Objavte sami, prečo je Dictador PÁRRAFO I viac ako len rum - je to pozvánka na vychutnávanie dôležitých okamihov, jeden dúšok za druhým. Koniec koncov, na tie najlepšie veci v živote sa oplatí počkať a tento 18-ročný ročník nie je výnimkou. Doprajte si Dictador PÁRRAFO I ešte dnes a nechajte sa unášať.
Tabuľka dát
Dictador
Nové
chat Komentáre (0)