Dictador CAPITULO I 20 Years Old Port Cask Colombian Aged Rum 2000 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Kolumbijský rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dictador CAPITULO I 20 Years Old Port Cask Colombian Aged Rum 2000 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Objavte bohatú chuť Dictador CAPITULO I, 20-ročného kolumbijského rumu, ktorý bol ručne vyrobený s láskou a dozrieval v sude po portskom. Vychutnajte si jedinečnú zmes tropického ovocia, škorice a medu s jemným nádychom duba, ktorá ponúka hladký a uspokojivý záver. Tento luxusný rum sa dodáva v elegantnej darčekovej škatuľke, vďaka čomu je dokonalým darčekom pre každého znalca destilátov. Zažite teplo Kolumbie v každom dúšku!

101,99 €

101,99 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si luxusnú chuť kolumbijského rumu Dictador CAPITULO I, ktorý sa zdokonaľoval dve desaťročia. Tento vznešený rum, ktorý zreje v sude po portskom rume, je svedectvom bohatej histórie a tradície kolumbijskej výroby rumu. Zmyselný pôvab tohto nápoja vystihuje jeho intenzívna jantárová farba, ktorá naznačuje komplexný svet chutí čakajúcich na objavenie.

Zažite nádhernú arómu karamelu, medu a sušených semienok, ktoré sú odborne vyvážené ľahkými akcentmi červených bobúľ a kvetinových tónov. Každý dúšok je prísľubom symfónie pre vaše zmysly s bohatou chuťou praženého medu, vanilky a exotického ovocia, ktoré sa dokonale miešajú s jemnými tónmi duba.

Dictador CAPITULO I nie je len nápoj, je to zážitok. Jeho krásne balenie z neho robí ideálny darček pre každého znalca rumu alebo pre tých, ktorí chcú preskúmať svet vyzretých rumov. Elegantná darčeková škatuľa je vhodným obalom pre tento znamenitý nápoj, ktorý z neho robí nezabudnuteľný darček.

Tento kolumbijský vyzretý rum je pozvánkou do sveta rafinovaných chutí a bohatého dedičstva. Jeho 43 % objemu zaručuje robustnú a plnú chuť, ktorá s vami zostane a vyvolá vo vás spomienky na kolumbijské korene. Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo ako základ sofistikovaného kokteilu.

Prijmite dedičstvo kolumbijského rumu Dictador CAPITULO I Port Cask Aged. Je to viac než len rum - je to kapitola v príbehu kolumbijského liehovarníctva. Doprajte si tento vyzretý rum a nechajte sa jeho chuťou uniesť na cestu tradície a chuti. Ideálny pre výnimočné chvíle, vďaka ktorým sa každá príležitosť stane oslavou.

Spoznajte umenie výroby rumu s Dictador CAPITULO I. Nie je to len nápoj, je to tradícia podávaná v pohári. Pripútajte sa na nezabudnuteľnú cestu, za ktorú vám vaše chuťové bunky poďakujú.
Tabuľka dát
Dictador
Nové
chat Komentáre (0)