XM ROYAL 10 Years Old Fines Caribbean Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Karibský rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

XM ROYAL 10 Years Old Fines Caribbean Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Objavte tropický raj s XM Royal Caribbean Rum. Tento prémiový rum, ktorý dozrieval viac ako desať rokov, je skutočným potešením pre zmysly. Jeho bohatá, jemná chuť nesie v sebe náznaky korenia, karamelu a ľahký dotyk ovocnej sladkosti. Či už ste znalec rumu, alebo ste na začiatku svojej cesty, XM Royal vás určite zaujme. Nie je to len fľaša rumu, je to karibské dobrodružstvo v pohári. Navyše sa dodáva v štýlovej darčekovej krabici, takže je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Tak prečo čakať? Ponorte sa do úžasného sveta rumu XM Royal Caribbean ešte dnes!

33,69 €

33,69 € Bez DPH

Popis
Objavte jemnú a bohatú chuť karibského rumu XM ROYAL. Tento prémiový rum, ktorý dozrieval desať rokov, je skutočnou chuťou tropického raja. Vyrobený s vášňou, spája tie najlepšie karibské ingrediencie, aby vám poskytol zážitok z rumu, aký nemá obdobu. Vďaka silnému 40 % objemu je každý dúšok cestou chutí, od sladkých, korenistých tónov až po hlboké, robustné dubové podtóny.

Karibský rum XM ROYAL je zabalený v elegantnej a štýlovej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalý darček pre nadšencov rumu a znalcov destilátov. Je to darček, ktorý zaujme hneď po rozbalení a vedie k chuti, ktorá poteší a prekvapí.

Či už ide o pokojný večer na zamyslenie alebo živé stretnutie s priateľmi, XM ROYAL Caribbean Rum je vaším dokonalým spoločníkom. Vychutnajte si ho čistý, aby ste ocenili jeho plnú chuť, alebo ho primiešajte do svojich obľúbených koktailov, aby ste získali jedinečný nádych.

Prijmite ducha Karibiku s rumom XM ROYAL. Je to viac než len nápoj, je to oslava života, dokonale pripravená. Pripravte sa na to, že vás pohltí jeho jedinečná zmes chutí, ktorá je s každým dúškom len lepšia.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do fľaše karibského rumu XM ROYAL ešte dnes a zažite Karibik ako nikdy predtým. Pamätajte, že najlepšie chvíle sú tie spoločné a neexistuje lepší spôsob, ako vytvoriť nezabudnuteľné okamihy, ako s rumom XM ROYAL Caribbean Rum.

Prosím, pite zodpovedne. Alkohol nie je určený na predaj osobám mladším ako 18 rokov.
Tabuľka dát
XM Royal Rum
Nové
chat Komentáre (0)