Rammstein Rum French Ex-Sauternes Cask Finish 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Karibský rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rammstein Rum French Ex-Sauternes Cask Finish 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Zažite robustnú chuť francúzskeho rumu Rammstein Ex-Sauternes Cask Finish! Tento jedinečný rum, ktorý dozrieva vo francúzskych sudoch ex-Sauternes, prináša hladkú, sofistikovanú chuť, ktorá vás určite poteší. Každý dúšok odhalí tóny karamelu, vanilky a tropického ovocia a vezme vaše chuťové poháriky na cestu znamenitého pôžitku. Či už ste znalec rumu, alebo hľadáte dokonalý darček, tento rum v elegantnom darčekovom balení je fantastickou voľbou. Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta prémiových rumov s rumom Rammstein French Ex-Sauternes Cask Finish ešte dnes!

51,29 €

51,29 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si harmóniu sily a elegancie s rumom Rammstein French Ex-Sauternes Cask Finish. Tento jedinečný destilát je povinnou výbavou pre znalcov rumu aj fanúšikov kultovej nemeckej skupiny Rammstein.

Tento rum, ktorý dokonale dozrieval vo francúzskych sudoch Sauternes, zachytáva odvážneho a inovatívneho ducha svojho menovca a prináša bohatú, hladkú chuť, ktorá je jednoducho nezabudnuteľná. Spojenie tradičných rumových chutí so sladkými a ovocnými tónmi suda Sauternes vytvára výnimočný zážitok. Je to symfónia chutí v každom dúšku, v ktorej sa objavujú tóny sušeného ovocia, vanilky a jemného dubového dreva.

Ale to je len rum. Dodáva sa aj v elegantnej darčekovej škatuľke, vďaka čomu je vynikajúcim darčekom na akúkoľvek príležitosť. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak, darovanie tohto rumu je spoľahlivý spôsob, ako urobiť dojem. Nie je to len nápoj, je to zážitok - taký, ktorý si treba vychutnať a užiť.

Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta Rammstein a zažite spojenie hudby a rumu tak, ako nikdy predtým. Tento rum Rammstein French Ex-Sauternes Cask Finish je viac ako len nápoj, je to oslava chuti, hudby a umenia. Objednajte si svoj ešte dnes a ochutnajte ten rozdiel. Na zdravie na dobrú hudbu a ešte lepší rum!

Nezabudnite, že tu nejde len o ochutnávku fantastického rumu. Ide o to, aby ste sa ponorili do zážitkov skupiny Rammstein. Tak čo, ste pripravení rozochvieť svoje chuťové poháriky?
Tabuľka dát
Rammstein
Nové
chat Komentáre (0)