Compagnie des Indes Tricorne Blended White Rum 43% Vol. 0,7l | Karibský rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Compagnie des Indes Tricorne Blended White Rum 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Ponorte sa do sveta prémiových liehovín so zmesou Compagnie des Indes Tricorne Blended White Rum. Táto vynikajúca zmes predstavuje jedinečnú, jemnú chuť, ktorá očarí aj tie najnáročnejšie chuťové bunky. Vyrobený majstrovskou zmesou šťavy z cukrovej trstiny, melasy a rumu prináša pocit, aký nemá obdobu. Zamatová textúra bieleho rumu spolu s jeho živým charakterom ponúka nádherný zážitok pri popíjaní. Navyše, jeho bohaté dedičstvo má korene vo východnej Indii Companya obchodnej histórie dodáva nádych exotickej intrigy. Či už ste nadšencom rumu alebo objavujete nové chute, Compagnie des Indes Tricorne Blended White Rum musíte vyskúšať. S každým dúškom v sebe prebudíte dobrodruha!

27,29 €

27,29 € Bez DPH

Popis
Objavte lákavý svet tropických destilátov s bielym miešaným rumom Compagnie des Indes Tricorne. Tento jemný, výrazný rum, pochádzajúci z najčarovnejších oblastí Karibiku a Južnej Ameriky, je navrhnutý tak, aby dráždil vaše chuťové poháriky a preniesol vás do exotických miest. Ručne vyrobený zmesou troch rôznych rumov, je nefiltrovaný, čím poskytuje autentickú, plnú chuť, a môže sa pochváliť silným 43 % objemovým alkoholom pre hrejivý, uspokojujúci záver.

Biely rum Tricorne je ideálny pre znalcov rumu aj odvážnych nováčikov. Jeho zložitá, viacvrstvová aróma predstavuje jemné tóny surového trstinového cukru a tropického ovocia, ktoré lákajú vaše zmysly ešte pred prvým dúškom. Chuť je symfóniou chutí, v ktorej sa mieša sladkosť zrelého banánu a vanilky s náznakom korenia a trávovým nádychom.

Či už ho budete popíjať čistý, s ľadom, alebo ho primiešate do svojho obľúbeného kokteilu, Compagnie des Indes Tricorne Blended White Rum určite pozdvihne váš zážitok. Elegantný dizajn fľaše z neho robí štýlový doplnok každej zbierky alkoholu a skvelý darček pre každého nadšenca rumu. Tak prečo čakať? Ponorte sa do živého, bohatého sveta rumu s Compagnie des Indes Tricorne Blended White Rum. Je to viac než len nápoj; je to cesta do srdca trópov.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)