Silver Seal Old Navy Rum Edition 2022 57% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Karibský rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Silver Seal Old Navy Rum Edition 2022 57% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Vydajte sa na cestu plnú chutí s našou edíciou rumu Silver Seal Old Navy! Tento prémiový rum, starostlivo destilovaný a vyzretý, ponúka robustný 57 % objem pre tých, ktorí dávajú prednosť silnejšiemu náboju. Uložený v štýlovej darčekovej škatuli je dokonalým darčekom pre milovníkov rumu alebo luxusným potešením pre vás. Jeho bohaté, komplexné tóny melasy, korenia a dubového dreva na vás určite urobia dojem. Tak prečo čakať? Vydajte sa na chuťové dobrodružstvo s rumom Silver Seal Old Navy Edition ešte dnes!

86,29 €

86,29 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme edíciu Silver Seal Old Navy Rum, elegantne prezentovanú v darčekovej škatuľke. Toto nie je obyčajný rum - je to prvotriedna limitovaná edícia pre sofistikované chuťové bunky. So svojím robustným 57 % objemovým podielom zaručene rozpáli vaše zmysly a prenesie vás na bezstarostné, slnkom zaliate karibské pobrežie.

Rozbaľte luxusnú darčekovú krabičku a odhalte rum Silver Seal Old Navy. Jeho elegantný dizajn fľaše dokonale dopĺňa bohatú, jantárovo sfarbenú pálenku vo vnútri. Každý dúšok tohto prémiového rumu je cestou do mesta chutí s tónmi tropického ovocia, karamelu a korenia, ktoré roztancujú vaše chuťové poháriky.

Rum Silver Seal Old Navy, vyrobený starostlivým destilačným procesom a dokonale vyzretý, je stelesnením jemnosti a kvality. Či už ste milovníkom rumu, alebo nováčikom, ktorý chce objavovať, tento destilát sľubuje nezabudnuteľný degustačný zážitok.

Vychutnajte si ho čistý, aby ste ocenili jeho komplexný charakter, alebo ho primiešajte do svojho obľúbeného koktailu, čím získate jedinečnú chuť. Rum Silver Seal Old Navy, ktorý je ideálny na darovanie alebo oslavu špeciálnych príležitostí, je nevyhnutným doplnkom vašej zbierky liehovín.

Spoznajte výnimočné remeselné spracovanie a bohaté dedičstvo rumu Silver Seal Old Navy. Objednajte si ho ešte dnes a vychutnajte si chuť luxusu v každej kvapke. Nezabudnite, že dobrý rum nie je len nápoj - je to zážitok!
Tabuľka dát
Silver Seal
Nové
chat Komentáre (0)