UltimatuM Rum 8 Years Old Selected Rum 46% Vol. 0,7l | Karibský rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

UltimatuM Rum 8 Years Old Selected Rum 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte podmanivú chuť vybraného rumu UltimatuM, skutočného skvostu pre znalcov. Tento prémiový rum, ktorý zreje osem nádherných rokov, ponúka bohatú, plnú chuť s hladkým záverom. Jeho silná, ale zároveň jemná chuť s objemom 46 % očarí vaše zmysly a každý dúšok sa stane nezabudnuteľným zážitkom. Je ideálny na vychutnávanie čistého rumu alebo na pridanie luxusnej príchuti do vašich koktailov. Táto 700 ml fľaša rumu UltimatuM je dokonalým pôžitkom pre tých, ktorí hľadajú jedinečný rumový zážitok. Ochutnajte dokonalosť, pocíťte rozdiel!

21,49 €

21,49 € Bez DPH

Popis
Zažite bohatú, jemnú chuť vybraného rumu UltimatuM - luxusného, vyzretého destilátu, ktorý vaše chuťové bunky obklopí silnou, exotickou chuťou. Toto nie je len fľaša rumu, je to cesta do tropického raja, naplnená pôvabom vyzretého destilátu.

Každý dúšok vybraného rumu UltimatuM vám vyrozpráva príbeh o čase a trpezlivosti. Tento rum, ktorý zrel dlhých osem rokov v dubových sudoch, zhromažďuje zložité chute korenia, karamelu a náznaku vanilky. Výsledok? Rum, ktorý je hladký ako zamat a hrejivý ako tropické slnko. Jeho vysoký objemový podiel zaručuje robustnú, plnú chuť, ktorú ocenia skutoční milovníci rumu.

Tento rum nie je určený len na popíjanie priamo alebo s ľadom. Jeho bohatý chuťový profil z neho robí ideálny doplnok vášho mixážneho arzenálu. Či už pripravujete klasický rumový punč, efektný koktail alebo dokonca dezert s rumom, výberový rum UltimatuM posunie vaše výtvory na vyššiu úroveň.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta luxusného rumu a prineste si domov fľašu vybraného rumu UltimatuM. Je to viac než len nápoj, je to zážitok, ktorý vás s každým dúškom prenesie na piesočnaté pláže a do slnkom zaliatej krajiny.

Pamätajte, že dobré veci prichádzajú k tým, ktorí čakajú. A s rumom UltimatuM Selected Rum sa naozaj oplatí počkať. Začnite svoju cestu s týmto vyzretým, luxusným rumom ešte dnes. Vychutnávajte si ho zodpovedne, nasávajte jeho bohatú chuť a nechajte UltimatuM Selected Rum premeniť váš bežný nápoj na výnimočnú pochúťku.

Je čas pozdvihnúť svoj zážitok z rumu s rumom UltimatuM Selected Rum!
Tabuľka dát
UltimatuM Rum
Nové
chat Komentáre (0)