Transcontinental Rum Line FRENCH WEST INDIES VO Rum 2022 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Karibský rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Transcontinental Rum Line FRENCH WEST INDIES VO Rum 2022 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg

43,09 €

43,09 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do sveta exotických chutí s rumom Transcontinental Rum Line French West Indies VO Rum. Tento výnimočný destilát je potešením pre zmysly a vezme vás na cestu na slnkom zaliate pláže a do tropickej krajiny francúzskej Západnej Indie.

Každý dúšok tohto jedinečného rumu odhaľuje komplexnú symfóniu chutí. Očakávajte zamatovú zmes karamelu, vanilky a tropického ovocia, ktorú podčiarkuje jemný dymový podtón. Jeho nádherne vyváženú sladkosť dopĺňa jemný korenistý záver, ktorý pretrváva na jazyku a vytvára skutočne nezabudnuteľný chuťový zážitok.

Rum Transcontinental Rum Line French West Indies VO nie je len o tom, čo je vo fľaši, ale aj o jeho prezentácii. Rum sa dodáva v elegantnej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre rumového nadšenca vo vašom živote. Či už je to na špeciálnu príležitosť alebo len tak, tento luxusný rum určite urobí dojem.

Ide o skutočne remeselný výrobok, ktorý je ručne vyrobený s vášňou a precíznosťou. Jeho 46 % objemu alkoholu mu dodáva odvážny, robustný profil, ktorý je ideálny na popíjanie čistého rumu alebo na pridanie štipky sofistikovanosti do vašich obľúbených koktailov.

Vezmite svoje chuťové poháriky na dobrodružnú cestu s rumom Transcontinental Rum Line French West Indies VO Rum. Nie je to len nápoj, je to zážitok. Objavte pravú esenciu Francúzskej Západnej Indie a doprajte si fľašu tohto výnimočného rumu ešte dnes.

Nezabudnite, že dobrý rum je viac ako len nápoj - je to spôsob života. Tak prečo sa uspokojiť s obyčajným, keď môžete mať neobyčajný? Objednajte si fľašu rumu Transcontinental Rum Line French West Indies VO Rum ešte dnes a pozdvihnite svoj zážitok z rumu na úplne novú úroveň.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)