Matsui Whisky THE MATSUI Single Malt Japanese Whisky THE PEATED CASK 48% Vol. 0,7l | Japonský Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Matsui Whisky THE MATSUI Single Malt Japanese Whisky THE PEATED CASK 48% Vol. 0,7l

1.40 kg
Túžite po jedinečnom duchovnom zážitku? Doprajte si Matsui Whiskymatsui Single Malt Japonský Whisky, The Peated Cask. Táto výnimočná whisky je s láskou vyrobená v Japonsku a ponúka pozoruhodnú zmes hlbokých, dymových chutí a jemných sladkých tónov. The Peated Cask dozrieva v ručne vyberaných sudoch naplnených rašelinou, čo jej dodáva osobitý charakter, ktorý oplýva tradíciou a inováciou. A tým sa whisky nekončí! Dodáva sa uložená v elegantnej darčekovej škatuli, vďaka čomu je dokonalým darčekom pre znalcov. Objavte dušu Japonska s každým dúškom Matsui Whisky.

98,09 €

98,09 € Bez DPH

Popis
Objavte fascinujúcu chuť Matsui Whisky, Matsui Single Malt Japonský Whisky, The Peated Cask. Táto vynikajúca whisky je symfóniou chutí, odborne vyrobená v Japonsku a dozrievajúca v rašelinových sudoch pre výraznú dymovú chuť. Prvý dúšok odhalí bohatú tapisériu chutí, od jemnej sladkosti vanilky a medu až po hlboké tóny čokolády a sušeného ovocia. Každý dúšok je cestou, ktorá vás zavedie hlbšie do srdca japonskej tradície výroby whisky.

Matsui nie je len nápoj, ale zmyslový zážitok Whisky, Matsui Single Malt Japonská Whisky, The Peated Cask je dôkazom dôkladného remeselného spracovania a neúnavnej snahy o dokonalosť, ktorá definuje japonské umenie. Každá fľaša je majstrovským dielom, v ktorom sa odrážajú staré techniky a najmodernejšie technológie použité pri jej tvorbe.

Ideálny darček pre znalca whisky vo vašom živote sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, pripravený urobiť dojem. Či už ide o narodeniny, výročie alebo jednoduché "na zdravie", táto whisky určite urobí každú príležitosť nezabudnuteľnou.

Vstúpte do sveta prémiovej japonskej whisky s Matsui Whisky, Matsui Single Malt Japonská Whisky, The Peated Cask. Nie je to len nápoj, je to cesta, ktorá čaká na vychutnanie. Vychutnajte si ho zodpovedne.
Tabuľka dát
Matsui
Nové
Krajina pôvodu
Japonsko
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)