KAMIKI Blended Malt Whisky 48% Vol. 0,5l | Japonský Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

KAMIKI Blended Malt Whisky 48% Vol. 0,5l

1.40 kg
Zažite bohatú, jemnú chuť KAMIKI Blended Malt Whisky. Táto jedinečná zmes ponúka dokonalú rovnováhu chutí, ktorá poteší každého nadšenca whisky. KAMIKI dozrieva v cédrových sudoch a prináša do tradičnej sladovej chuti nádych sladkého, korenistého cédru. Jej silný 48 % obsah alkoholu zaručuje hrejivý, dlhotrvajúci záver. Či už ste skúsený znalec alebo nováčik vo svete whisky, KAMIKI musíte vyskúšať. Navyše sa každá fľaša dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom pre milovníka whisky vo vašom živote. Objavte KAMIKI - zmes tradície a inovácie v každom dúšku.

47,29 €

47,29 € Bez DPH

Popis
Doprajte si vynikajúcu chuť miešaného sladu KAMIKI Whisky. Táto whisky je dôkazom dokonalosti, ktorú možno dosiahnuť, keď sa zručné remeslo stretne s vysoko kvalitnými surovinami. Každý dúšok whisky KAMIKI ponúka jedinečné spojenie chutí, ktoré sa spájajú a vytvárajú skutočne nezabudnuteľný zážitok z pitia.

Táto japonská whisky pochádza z krajiny vychádzajúceho slnka a je zmesou tých najlepších sladových whisky, ktoré dozreli do dokonalosti. Whisky je ďalej vylepšená jedinečnou úpravou v cédrovom sude, čo je technika, ktorá dodáva whisky jemný nádych osviežujúcej cédrovej arómy, čím sa odlišuje od ostatných whisky vo svojej triede.

KAMIKI Blended Malt Whisky nie je len fľaša whisky, je to cesta chutí, ktorá vás prevedie bohatým a rozmanitým spektrom. Od počiatočných sladkých tónov medu a zrelého ovocia, ktoré prechádzajú do plnej sladovej chuti, až po záverečné pretrvávajúce cédrové tóny, je každý dúšok objavom.

Táto whisky je potešením nielen pre chuťové bunky, ale aj pre oči. Zabalená v nádherne spracovanej darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom pre blízkeho človeka alebo sofistikovaným doplnkom vašej vlastnej zbierky.

Tak prečo čakať? Vyskúšajte jedinečnú zmes tradície, inovácie a kvality, ktorou je KAMIKI Blended Malt Whisky. Odhaľte tajomstvá tejto prémiovej whisky a nechajte sa ňou vziať na cestu chuti, ktorá je rovnako jedinečná ako nezabudnuteľná. Nezabudnite piť zodpovedne a vychutnajte si každý dúšok výnimočnej zmesi KAMIKI.
Tabuľka dát
Kamiki Whisky
Nové
Krajina pôvodu
Japonsko
chat Komentáre (0)