Maen The Perfect Circle 8 Years Old Whisky 43% Vol. 0,7l | Japonský Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Maen The Perfect Circle 8 Years Old Whisky 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si bohatú, dymovú chuť Maen The Perfect Circle Whisky. Táto whisky, dokonale vyzretá, prináša hladký a bohatý zážitok pri každom dúšku. Jej komplexný charakter dopĺňajú jemné tóny horkej čokolády a korenia, ktoré ponúkajú prvotriedny chuťový zážitok. Uložená v luxusnej darčekovej škatuli je dokonalým darčekom pre každého milovníka whisky. Táto whisky s robustným obsahom 43 % objemu nie je pre slabé povahy. Vyskúšajte výnimočnú kvalitu whisky Maen The Perfect Circle Whisky a pozdvihnite svoje chuťové poháriky na novú úroveň spokojnosti.

67,49 €

67,49 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Maen The Perfect Circle Whisky, váš nový doplnok pre všetky príležitosti, ktoré si vyžadujú nádych elegancie a rafinovanosti. Táto whisky, prezentovaná v štýlovej darčekovej škatuľke, je viac ako len nápoj - je to zážitok. Vekom overená dokonalosť vo fľaši, Maen The Perfect Circle Whisky je dokonale vyzretá, aby vám poskytla dokonalý zážitok z whisky.

Chuť? Očakávajte vynikajúcu zmes bohatých, komplexných chutí, ktorá je dôkazom umenia výroby whisky. Každý dúšok ponúka náznak dubového dreva, ktorý sa prelína so sladkým korením, a jemný záver, ktorý pretrváva ešte dlho po poslednom dúšku. S obsahom 43 % obj. je dostatočne silná na to, aby zanechala trvalý dojem, ale dostatočne jemná na to, aby ste sa k nej vracali po ďalšie.

Nie je to však len o chuti. Maen The Perfect Circle Whiskyrovnako príťažlivá je aj jeho prezentácia. Zabalená v úžasnej darčekovej škatuli je pripravená zapôsobiť ako dokonalý darček pre milovníkov whisky. Či už oslavujete významný míľnik, organizujete sofistikované stretnutie, alebo si len užívate pokojný večer doma, táto whisky dodá vašej udalosti vrstvu luxusu.

Nezabudnite, že dobrá whisky je viac než len nápoj - je to začiatok konverzácie, spoločník na vašich oslavách a upokojujúca útecha v tichých chvíľach. A s Maen The Perfect Circle Whisky, nebudete len popíjať nápoj - budete si vychutnávať majstrovské dielo.

Takže si pripite na dobré časy s Maen The Perfect Circle Whisky. Nie je to len whisky - je to životný štýl.
Tabuľka dát
Nové
Krajina pôvodu
Japonsko
chat Komentáre (0)