Matsui Whisky THE SAN-IN Blended Japanese Whisky ex-BOURBON BARREL 43% Vol. 0,7l | Japonský Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Matsui Whisky THE SAN-IN Blended Japanese Whisky ex-BOURBON BARREL 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, jemnú chuť Matsui Whisky THE SAN-IN, prémiovej japonskej zmesi Whisky dozrievaná v bývalomBourbon sudoch. Každý dúšok odhaľuje symfóniu chutí, od sladkého karamelu a vanilky až po jemné korenie, vďaka čomu sa stáva hitom medzi znalcami whisky. Či už si ju vychutnávate s ľadom alebo v klasickom koktailu, THE SAN-IN ponúka jedinečný zážitok z ochutnávania whisky. Nestačí o nej len počuť, ochutnajte kúzlo japonského remesla na vlastnej koži!

51,29 €

51,29 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do nádherného sveta japonskej whisky s Matsui Whisky The San-In Blended Japanese Whisky exBourbon Sud. Tento skvost z krajiny vychádzajúceho slnka je majstrovským dielom vo fľaši a ponúka vám možnosť spoznať nádherné zložitosti japonského remesla a tradície.

Táto whisky, destilovaná v úžasnej japonskej oblasti San-In, stelesňuje ducha svojho rodiska. Vychutnajte si harmonické spojenie prírody a umenia pri popíjaní tohto rafinovaného nápoja. Whisky dozrieva v sudoch po bourbone, čo jej dodáva jedinečný charakter. Proces zrenia v týchto sudoch dodáva whisky hĺbku a bohatosť, vďaka čomu sa stáva potešením pre vaše zmysly.

Matsui Whisky The San-In Blended Japanese Whisky exBourbon Barrel má 43 %, čo je tá správna sila, ktorá zahreje vaše chuťové bunky a srdce. Jeho chuťový profil je úžasnou cestou sladkých a korenistých tónov s nádychom vanilky a karamelu zo sudov po bourbone.

Či už ste skúsený znalec whisky alebo zvedavý začiatočník, táto zmes vás určite očarí svojou kvalitou a chuťou. Vychutnajte si ju čistú, aby ste ocenili celú škálu jej komplexných tónov, alebo s ľadom pre chladnejší a jemnejší zážitok.

Vydajte sa na podmanivú cestu chutí a vôní so značkou Matsui Whisky The San-In Blended Japanese Whisky exBourbon Sud. Nie je to len whisky, je to oslava japonského umenia a tradície vo fľaši.
Tabuľka dát
Matsui
Nové
Krajina pôvodu
Japonsko
chat Komentáre (0)