Fuyu Japanese Blended Whisky 40,5% Vol. 0,7l | Japonský Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fuyu Japanese Blended Whisky 40,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite výraznú, bohatú chuť japonskej kuchyne Fuyu Blended Whisky . Odhaľte tajomstvo východu s každým dúškom tohto odvážneho, ale vyváženého likéru. Fuyu je dokonale pripravený a prináša autentickú chuť Japonska priamo do vášho pohára. Zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke je dokonalým prekvapením pre znalca whisky vo vašom živote. Vychutnajte si hladkú zmes najjemnejších obilnín a dokonale vyzretú. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo vo svojom obľúbenom koktailu. Objavte Fuyu, ducha japonskej whisky!

45,39 €

45,39 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do autentickej chuti východu s japonskou kuchyňou Fuyu Blended Whisky . Táto prémiová whisky je stelesnením elegancie a sofistikovanosti a prináša bohaté dedičstvo japonskej výroby whisky priamo do vášho pohára.

Fuyu, čo v japončine znamená "zima", je upokojujúca a upokojujúca ako teplý oheň počas chladného dňa. Táto miešaná whisky je harmonickou kombináciou jedinečných liehovín z celého Japonska a ponúka zaujímavý komplexný, ale vyvážený chuťový profil. Je dokonalým spoločníkom pre tých, ktorí sa snažia spoznať svet japonskej whisky alebo jednoducho hľadajú nový lahodný tip na vychutnanie.

Vo vôni ponúka Fuyu jemný šepot dymu pretkaný tónmi zrelej hrušky a štipkou korenia. Keď sa napijete, čaká vás nádherne hladké a zamatové podnebie so sladkými tónmi karamelu, vanilky a jemným nádychom citrusov. Záver pretrváva a ponúka hrejivý, korenistý nádych, po ktorom zatúžite po ďalšom dúšku.

Fuyu Japanese je balená v elegantnej a štýlovej darčekovej škatuľke Blended Whisky je vynikajúcim darčekom pre každého nadšenca whisky alebo bohatým potešením pre seba. Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo jednoducho končíte dlhý deň, táto whisky vám určite spríjemní chvíle.

Vychutnajte si Fuyu čistú, aby ste naplno ocenili jej komplexnú chuť, alebo ju primiešajte do svojich obľúbených koktailov, aby ste si vychutnali japonský nádych. Nech už sú vaše preferencie akékoľvek, jedno je isté - japonská whisky Fuyu Blended Whisky je jedinečná a nádherná cesta do srdca uctievanej japonskej tradície whisky. Nečakajte a vydajte sa na túto exotickú cestu ešte dnes.
Tabuľka dát
Fuyu Whisky
Nové
Krajina pôvodu
Japonsko
chat Komentáre (0)