Matsui Whisky THE KURAYOSHI Pure Malt Whisky SHERRY CASK 43% Vol. 0,7l | Japonský Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Matsui Whisky THE KURAYOSHI Pure Malt Whisky SHERRY CASK 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, jemnú chuť Matsui Whisky Kurayoshi Pure Malt Whisky Sherry Cask. Táto jedinečná whisky, nádherne zabalená v darčekovej škatuľke, je dokonalým spojením tradície a inovácie. Zreje v sudoch po sherry a ponúka úžasnú hĺbku chuti s nádherným nádychom sladkosti. Vôňa je podmanivá, plná tónov sušeného ovocia, čokolády a dubového dreva. Každý dúšok je cesta, ktorá odhaľuje vrstvy komplexnosti a dlhotrvajúci záver. Ideálna na oslavy, je to aj premyslený darček pre milovníkov whisky. Ponorte sa do sveta japonskej whisky s Matsui Whisky Kurayoshi Pure Malt Whisky Sherry Cask. Objavte chuť čistého pôžitku.

78,39 €

78,39 € Bez DPH

Popis
Zoznámte sa s Matsui Whisky Kurayoshi Pure Malt Whisky Sherry Cask - váš nový tip na rafinovaný, nezabudnuteľný zážitok z pitia. Táto prémiová whisky, uložená v štýlovej darčekovej škatuľke, je pokladom pre chuťové bunky aj oči.

The Kurayoshi Pure Malt pochádza zo srdca Japonska Whisky dozrievala v sudoch po sherry, čo jej dodáva výraznú, bohatú chuť, po ktorej určite budete chcieť viac. Každý dúšok sľubuje symfóniu sladkých tónov sherry, ktoré sú dokonale vyvážené prirodzenou zemitosťou sladu.

Táto whisky s robustným obsahom 43 % objemu nie je pre slabé povahy, ale je ideálna pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Či už ste znalec whisky, alebo len chcete obohatiť svoju skrinku s alkoholom, The Kurayoshi Pure Malt Whisky je to, čo musíte mať.

Je zabalená v elegantnej darčekovej škatuli a predstavuje ideálny darček pre milovníka whisky vo vašom živote. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak - toto je darček, ktorý určite urobí dojem.

Tak prečo čakať? Zažite kúzlo značky Matsui Whisky Kurayoshi Pure Malt Whisky Sherry Cask ešte dnes. Vaše chuťové poháriky vám poďakujú!
Tabuľka dát
Matsui
Nové
Krajina pôvodu
Japonsko
chat Komentáre (0)