Matsui Whisky THE KURAYOSHI 12 Years Old Pure Malt Whisky 43% Vol. 0,7l | Japonský Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Matsui Whisky THE KURAYOSHI 12 Years Old Pure Malt Whisky 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si luxusnú chuť Matsui WhiskytHE KURAYOSHI Pure Malt Whisky. Táto vynikajúca japonská whiskey, vyrobená s veľkou starostlivosťou, vás očarí svojou bohatou, jemnou chuťou a komplexným charakterom. Každý dúšok odhalí tóny vanilky, karamelu a šepotu dymu, ktoré vás vezmú na nádhernú cestu. Či už ste milovníkom whisky, alebo objavujete nové chute, túto whisky musíte vyskúšať. Navyše sa dodáva v elegantnej darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Nechajte Matsui Whisky's THE KURAYOSHI Pure Malt Whisky bude vaším spoločníkom pri vytváraní nezabudnuteľných okamihov.

123,99 €

123,99 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Venujte chvíľu pozornosti zložitej hĺbke a charakteru Matsuiho Whiskykurayoshi Pure Malt Whisky. Tento výnimočný nápoj, prezentovaný v elegantnej darčekovej škatuli, je oslavou tradičného japonského remesla a ducha dokonalosti whisky. Každý dúšok vás prenesie do pokojnej krajiny mesta Kurayoshi, známeho čistou vodou, čistým vzduchom a úrodnou pôdou - ideálnou na destiláciu whisky.

Táto čistá sladová whisky, ktorá zreje veľkorysé obdobie, má zlatý jantárový odtieň, ktorý je rovnako podmanivý ako jej chuť. V okamihu, keď sa táto whisky dostane na vaše chuťové bunky, zažijete nádherný príval sladkého medu, po ktorom nasleduje vyvážená zmes vanilky a zrelého ovocia. Vďaka zložitým vrstvám chuti, výnimočnej hladkosti a dlhotrvajúcemu záveru vyniká vo svete whisky.

Či už ste skúsený znalec whisky alebo začiatočník na ceste za whisky, The Kurayoshi Pure Malt Whisky je vynikajúcou voľbou. Je to viac než len nápoj. Je to pôžitok, ktorý prináša autentickú chuť Japonska do vášho pohára. Vychutnajte si túto whisky čistú, s ľadom alebo vo svojom obľúbenom koktailu.

Vyberte si Kurayoshi Pure Malt Whisky ako nezabudnuteľný darček alebo potešenie pre seba. Táto whisky nie je len o chuti, ale aj o zážitku. Zážitok, po ktorom budete chcieť ešte viac.

Pozdvihnite pohár na krásu a tradíciu japonskej whisky s Matsui's The Kurayoshi Pure Malt Whisky. Tu sa začína vaša cesta za whisky.
Tabuľka dát
Matsui
Nové
Krajina pôvodu
Japonsko
chat Komentáre (0)