Smokehead RUM REBEL Rum Cask XLE Islay Single Malt Xclusive Limited Edition 58% Vol. 0,7l | Islay Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Smokehead RUM REBEL Rum Cask XLE Islay Single Malt Xclusive Limited Edition 58% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte odvážnu chuť rumu Smokehead RUM REBEL Rum Cask XLE Islay Single Malt! Tento exkluzívny skvost z limitovanej edície zreje v rumových sudoch, ktoré mu dodávajú výraznú sladkú chuť. Každý dúšok je silný, pretože obsahuje 58 % objemu. Je uložená v štýlovej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalú pochúťku pre každého milovníka whisky. Zažite spojenie ohnivého rašelinového dymu a jemnej rumovej sladkosti. Toto nie je len nápoj, je to dobrodružstvo vo fľaši. Poponáhľajte sa, vezmite si svoju fľašu Rebel Rum Cask teraz - keď sa minie, je preč!

83,79 €

83,79 € Bez DPH

Popis
Objavte rebelského ducha rumu Smokehead Rebel, exkluzívnej limitovanej edície Islay Single Malt. Táto jedinečná whiskey je odvážnym spojením dymového Scotch a bohatého rumu, ktorá dozrieva v rumových sudoch, aby získala ešte výraznejšiu chuť. Každý dúšok je dobrodružstvom, ktoré odhaľuje vrstvy rašelinového dymu, sladkého karamelu a korenistých tónov duba.

Smokehead Rum Rebel je zabalený v štýlovej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalý darček pre milovníka whisky vo vašom živote. Alebo si tento úžasný nápoj doprajte sami Či už ste skúsený znalec whiskey, alebo nováčik na scéne, toto rumové potešenie dozrievané v sudoch vás určite zaujme a urobí na vás dojem.

Spoznajte odvážny chuťový profil whiskey Smokehead Rum Rebel, ktorá sa odmieta riadiť pravidlami. Nie je to len nápoj, je to vyhlásenie. Odvážne vyhlásenie o vašej chuti na výnimočnosť.

Pite ju čistú, aby ste ocenili jej komplexný charakter, alebo ju primiešajte do dymového koktailu, ktorý bude jedinečným spestrením. Tak či onak, rebelský duch rumu Smokehead Rebel rozpáli vaše chuťové poháriky.

Pridajte sa k rebelom a vyzvite svoje chuťové bunky s rumom Smokehead Rum Rebel. Nie je pre každého, ale na druhej strane ani pre vás.
Tabuľka dát
Smokehead
Nové
Región
Islay
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)