Smokehead TWISTED STOUT Islay Single Malt 43% Vol. 0,7l | Islay Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Smokehead TWISTED STOUT Islay Single Malt 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, dymovú chuť Smokehead TWISTED STOUT Islay Single Malt. Táto prémiová whiskey v elegantnej darčekovej škatuľke je dokonalou pochúťkou pre každého milovníka whiskey. Každý dúšok ponúka lahodnú zmes robustného stoutu a rašelinovej Islay sladu, kombináciu, ktorá zanechá na vašich chuťových pohárikoch trvalý dojem. Je to viac ako whiskey; je to cesta na drsné západné pobrežie Škótska, skutočný dôkaz umenia destilácie. Je to darček, ktorý hovorí jasnou rečou, prejav vďaky, oslava vo fľaši. Získajte svoj Smokehead TWISTED STOUT Islay Single Malt dnes a nechajte chuť, aby vám povedala zvyšok príbehu.

62,49 €

62,49 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Smokehead TWISTED STOUT Islay Single Malt, jedinečnú zmes whisky, ktorá vás prinúti túžiť po ďalšej. Tento výnimočný stout je viac ako len nápoj; je to začiatok konverzácie, nálada a zmena chuťových pohárikov.

The Smokehead TWISTED STOUT Islay Single Malt je symbolom prvotriedneho remeselného spracovania, starostlivo vyzretý a zušľachtený, aby získal výraznú chuť, ktorá ho odlišuje. Tento twisted stout, pochádzajúci z renomovanej Islay regiónu, je stelesnením veľkoleposti whisky. Môže sa pochváliť odvážnou, dymovou chuťou, ktorá je rovnako intenzívna ako podmanivá. Táto whisky nie je pre slabé povahy. Je pre odvážnych, dobrodružných a tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote.

Stout je krásne prezentovaný vo výraznej darčekovej škatuli, čo z neho robí ideálny darček pre nadšenca whisky vo vašom živote. Nebuďte však prekvapení, ak budete v pokušení nechať si tento malý skvost pre seba. Veď kto by odolal lákavému pôvabu tejto skvostnej sladovej whisky?

Vychutnajte si bohatú, robustnú chuť, stratte sa v dymovej aróme a nechajte Smokehead TWISTED STOUT Islay Single Malt na cestu plnú zmyslovej rozkoše. Nezabudnite, že toto nie je obyčajná whisky. Toto je Smokehead. Tak prečo si to trochu nezakrútiť? Zažite kúzlo Islay single malt whisky úplne novým spôsobom.

Vstúpte do odvážneho sveta Smokehead TWISTED STOUT Islay Single Malt. Je to twist, ktorý nebudete ľutovať.
Tabuľka dát
Smokehead
Nové
Región
Islay
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)