🌾Elements of Islay Cask Edit I LOVE PAPA Islay Blended Malt 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elements of Islay Cask Edit I LOVE PAPA Islay Blended Malt 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Predstavujeme prvky "I LOVE PAPA" Islay Zmiešaný slad. Táto jedinečná zmes je oslavou legendárneho Islay liehovarníckeho remesla a prináša bohatú, plnú chuť, ktorú budú znalci whisky zbožňovať. Každý dúšok odhaľuje komplexnú symfóniu dymových, rašelinových tónov, podčiarknutých jemnou sladkosťou. Je to viac ako len nápoj - je to zážitok. Ideálne na príjemné večery alebo ako premyslený darček pre niekoho výnimočného. Nezabudnite, že to nie je len whisky, je to "I LOVE PAPA" Prvky Islay. Pozdvihnite svoju chuť, vytvorte si spomienky a zamilujte sa do whisky znova a znova.

48,69 €

48,69 € Bez DPH

Popis
Poďme sa porozprávať o nápoji, ktorý je skutočne výnimočný. Pozdravte Elements of Islay Cask Edit 'I LOVE PAPA' Islay Miešaná sladová whisky. Toto nie je len nápoj, je to zážitok. Tento slad je dokonale namiešaný a spája bohaté dedičstvo Islay s moderným nádychom. Výsledok? Chuť, ktorá je skutočne ako z iného sveta.

Prvé, čo si všimnete, je aróma. Je to zmes rašeliny, dymu a náznak slaného morského vzduchu, ktorá vás unesie do drsnej krajiny Islay. Ale dajte si dúšok a budete príjemne prekvapení. Tóny citrusov, medu a vanilky sa hladko miešajú s dymovými podtónmi a vytvárajú komplexný, ale harmonický chuťový profil. A záver? Hladký ako hodváb a zanecháva vo vás dlhotrvajúce teplo, ktoré je tak akurát.

Tento slad sa vyznačuje svojou všestrannosťou. Či už dávate prednosť čistej whisky, s ľadom alebo v koktailu, "I LOVE PAPA" sa k nej hodí. Perfektne sa hodí na útulný večer, večer s priateľmi alebo na prípitok na niečo výnimočné. Je to oslava vo fľaši, vďaka ktorej je každý okamih o niečo nezabudnuteľnejší.

Verte nám, jeden dúšok z Elements of Islay Cask Edit 'I LOVE PAPA' Islay Blended Malt a pochopíte, prečo to nie je len nápoj, ale milostný list remeslu. Tak prečo nepridať trochu Islay kúzla do svojho života? Nebudete ľutovať.
Tabuľka dát
Elements
Nové
Región
Islay
chat Komentáre (0)