Port Charlotte PMC:01 Heavily Peated Islay Single Malt 2013 54,5% Vol. 0,7l | Islay Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Port Charlotte PMC:01 Heavily Peated Islay Single Malt 2013 54,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si dymovú chuť Port Charlotte Heavily Peated Islay Single Malt. Táto výnimočná whisky, vyrobená v srdci Islay, odráža jedinečný charakter ostrova. Každý dúšok vás prenesie na škótsky ostrov s rašelinovým puncom a výraznými morskými tónmi. Plné a bohaté telo whisky je vyvážené sladkým podtónom, čo z nej robí dokonalého spoločníka na príjemné večery. Verte nám, táto whisky je viac ako len nápoj - je to zážitok. Ponorte sa do sveta Islay sladovej whisky s Port Charlotte ešte dnes!

113,29 €

113,29 € Bez DPH

Popis
Zažite bohaté, dymové objatie whisky Port Charlotte PMC Heavily Peated Islay Single Malt. Tento výnimočný Scotch whisky pochádza z nedotknutého ostrova Islayznámeho rašelinovými, komplexnými whisky. Každý dúšok tejto single malt whisky je nádherným výletom do drsnej škótskej krajiny a na nedotknuté pobrežie.

Port Charlotte PMC je silne rašelinová a ponúka robustnú explóziu chutí, ktorá prebudí vaše zmysly. Chuť je bohatou tapisériou dymového duba, šťavnatého karamelu a šepotu citrusov, ktoré sú krásne vyvážené a vytvárajú hladký, plný slad. Vôňa dráždi tónmi vanilky, sladového jačmeňa a jemným dotykom morskej soli, čo vám pripomenie ostrovný pôvod tejto whisky.

Táto whisky, odborne vyrobená v roku 2013, je ukážkou tradičného majstrovstva liehovaru, kde je každá fľaša svedectvom zručnosti, vášne a oddanosti jeho majstrov. Táto whisky je tiež plnená do fliaš s pôsobivým obsahom 54,5 % obj. a ponúka intenzívnejší chuťový profil, ktorý je ideálny pre skúsených milovníkov whisky.

Táto Port Charlotte PMC Heavily Peated Islay Single Malt je ako milostný list bohatej škótskej tradícii výroby whisky. Je ideálna na vychutnávanie samostatne alebo v kombinácii s vašou obľúbenou cigarou či horkou čokoládou. Nalejte si teda, pohodlne sa usaďte a nechajte sa touto whisky preniesť na očarujúce pobrežie Islay.

Či už ste znalec whisky, alebo nováčik vo svete single malts, Port Charlotte PMC je fľaša, ktorú budete chcieť mať na svojej poličke. Je to viac než len nápoj, je to zážitok. Vychutnajte si ho zodpovedne a vychutnajte si cestu chuti.
Tabuľka dát
Nové
Región
Islay
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)