That Boutique-y Whisky Company BRUICHLADDICH 28 Years Old Batch 19 48,5% Vol. 0,5l | Islay Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

That Boutique-y Whisky Company BRUICHLADDICH 28 Years Old Batch 19 48,5% Vol. 0,5l

1.40 kg
Objavte nadčasový pôžitok zo služby That Boutique-y Whisky Company's BRUICHLADDICH, vynikajúcu vyzretú whisky, ktorá je dôkazom umenia destilácie. Tento jemný destilát zrejúci celé desaťročia je lahôdkou pre skutočných znalcov. Môže sa pochváliť pozoruhodnou hĺbkou chuti s tónmi karamelu, duba a korenia, ktoré pošteklia vaše chuťové poháriky. Táto whisky je zabalená v pôvabnej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalý darček na výnimočné príležitosti. Doprajte si bohaté dedičstvo značky BRUICHLADDICH a obohaťte svoju zbierku destilátov o túto jedinečnú, neprehliadnuteľnú ponuku.

278,69 €

278,69 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si vynikajúcu chuť produktu That Boutique-y Whisky Company's BRUICHLADDICH v štýlovom darčekovom balení. Nie je to len nápoj, je to cesta uzavretá vo fľaši, ktorá čaká na preskúmanie. Táto whisky zo starej série je ozvenou tradície škótskej Highlands, ktorá vám prináša starostlivo vycibrený zážitok, ktorý sa rokmi zdokonaľoval.

Naša whisky BRUICHLADDICH, vyrobená s maximálnou starostlivosťou, je výnimočnou zmesou odvážnych chutí a jemných nuáns. Každý dúšok odhaľuje príbeh, ktorý vás unesie do drsnej krajiny Škótska. Bohatú, hladkú štruktúru whisky dopĺňa základná komplexnosť, ktorá sa na podnebí postupne rozvíja. Stopy rašeliny, medu a dubového dreva harmonicky tancujú spolu a vytvárajú symfóniu chutí, ktoré dráždia vaše chuťové poháriky.

Táto whisky je viac ako nápoj; je to svedectvo o umení destilácie. Tradičné metódy, ktoré používa spoločnosť That Boutique-y Whisky Company zaručujú, že každá fľaša BRUICHLADDICH vyžaruje autentickosť. Komplexnosť tejto whisky svedčí o umení, ktoré sa pri jej výrobe uplatňuje. Je ako precízne zaranžovaná symfónia, kde každý tón hrá svoju úlohu a vytvára očarujúcu melódiu.

Táto whisky, uložená v elegantnej darčekovej škatuli, je dokonalým darčekom pre každého znalca. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak, vždy sa nájde dobrý dôvod na oslavu s BRUICHLADDICH. Darujte ju blízkej osobe, alebo ešte lepšie, doprajte si tento luxusný pôžitok sami.

Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta prémiovej whisky s That Boutique-y Whisky Company's BRUICHLADDICH. Nie je to len fľaša whisky, je to kus bohatej histórie Škótska. Zažite pôvab vysokokvalitnej whisky, ktorá sa pripravovala roky. Veď dobré veci prichádzajú k tým, ktorí čakajú.
Tabuľka dát
Bruichladdich
Nové
Brand
Bruichladdich
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Islay
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)