🌾Caol Ila The Distillers Edition Double Matured 2022 43% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Caol Ila The Distillers Edition Double Matured 2022 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite vynikajúcu chuť Caol Ila Distillers Edition Double Matured. Táto prémiová whiskey je skutočnou lahôdkou pre všetkých znalcov. Vďaka odbornému zreniu počas dlhšieho obdobia sa môže pochváliť jemnejším a rafinovanejším chuťovým profilom. Jej výrazná chuť zanechá na vašom podnebí dlhotrvajúce teplo, vďaka ktorému bude každý dúšok nezabudnuteľný. Zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke je ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti alebo zaslúženým potešením pre vás. Ponorte sa do bohatého dedičstva Caol Ila a vychutnajte si jedinečné tóny tejto pozoruhodnej whisky. Vychutnajte si ju zodpovedne a vychutnajte si každú kvapku tohto tekutého zlata.

79,99 €

79,99 € Bez DPH

Popis
Doprajte si bohatú, dymovú chuť Caol Ila "The Distillers Edition' Double Matured Whisky. Tento luxusný destilát je krásne zabalený v darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom pre nadšencov whisky alebo špeciálnym potešením pre vás.

Táto jedinečná whisky nesie výrazný rodokmeň Caol Ila, ktorá je známa svojimi prvotriednymi destilátmi. Čím sa vyznačuje "The Distillers Edition" je dvojitý proces zrenia. Tento zložitý proces dodáva komplexnú hĺbku chuti, ktorej je ťažké odolať. Spája sa v nej tradičná dymová rašelinová aróma Islay whisky s neočakávanou sladkosťou, čím vytvára harmonickú rovnováhu, ktorú je radosť popíjať.

Hoci je dostatočne jemná na to, aby ste si ju mohli vychutnať čistú, je tiež dostatočne univerzálna na to, aby pozdvihla úroveň vašich obľúbených koktailov. Či už dvíhate prípitok na špeciálnu príležitosť, alebo si vychutnávate pokojný večer doma, táto whisky určite dodá vášmu zážitku nádych sofistikovanosti.

Fľaša Caol Ila "The Distillers Edition' Double Matured Whisky je viac ako len nápoj; je to dobrodružstvo v pohári, cesta cez vrstvy chutí a svedectvo o tradičných destilačných technikách. Objednajte si teraz a zažite vznešenú zmes tradície a inovácie, ktorá robí túto whisky takou výnimočnou.

Nezabudnite si tento jedinečný destilát vychutnávať zodpovedne. Nejde len o cieľ, ale aj o cestu. Na zdravie na dobré časy a skvelú whisky!
Tabuľka dát
Caol Ila
Nové
Brand
Caol Ila
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Islay
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)