🌾Laphroaig 10 Years Old Original Cask Strength Batch 13 57,9% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Laphroaig 10 Years Old Original Cask Strength Batch 13 57,9% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si fascinujúcu chuť Laphroaig Original Cask Strength, klenotu v korune Scotch whisky. Tento jemný destilát, ktorý zrel desať rokov, očarí svojou bohatou, dymovou chuťou a neodolateľným nádychom morských rias a sladkosti. Každý dúšok vás pošle na cestu za drsnou krásou škótskych ostrovov. Dodáva sa v elegantnej darčekovej škatuľke a je dokonalým darčekom pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Tak prečo čakať? Odhaľte jedinečné chuťové dobrodružstvo, ktorým je Laphroaig Original Cask Strength, ešte dnes!

118,99 €

118,99 € Bez DPH

Popis
Objavte jedinečnú chuť Laphroaig Original Cask Strength. Táto pozoruhodná whisky, ktorá dozrievala desať rokov, je potešením pre zmysly. Je to intenzívna a silná zmes, ktorá spája to najlepšie zo škótskych prírodných ingrediencií. Každý dúšok vás prenesie na brehy Islay, kde sa tento jemný destilát zrodil.

Laphroaig Original Cask Strength je single malt whisky, ktorá vypovedá o umení destilácie. Proces zrenia v korenených dubových sudoch jej dodáva jedinečnú chuť a robustnú silu, ktorú nemožno ignorovať. Vďaka svojej hĺbke charakteru a komplexnosti vyniká v dave.

V nose ponúka nádhernú zmes dymovej rašeliny, sladkej vanilky a náznaku mora. V chuti sa nádherne miešajú sladké, korenisté a dymové tóny s dlhým a uspokojivým záverom. Či už ste skúsený znalec whisky alebo nováčik, každý dúšok vás prekvapí a poteší svojím bohatým a vrstevnatým chuťovým profilom.

Naša Laphroaig Original Cask Strength, zabalená v elegantnej darčekovej škatuľke, je vynikajúcou voľbou na akúkoľvek príležitosť. Je to premyslený darček pre milovanú osobu alebo zaslúžená pochúťka pre vás.

Tak prečo čakať? Vyskúšajte jedinečnú chuť Laphroaig Original Cask Strength ešte dnes. Nie je to len nápoj, je to cesta po škótskej vysočine v každej kvapke. Toto je whisky, ako má byť.
Tabuľka dát
Laphroaig
Nové
Brand
Laphroaig Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Islay
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)