🌾Smokehead RUM REBEL Islay Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l in Tinbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Smokehead RUM REBEL Islay Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Zažite explóziu chuti so Smokehead RUM REBEL Islay Single Malt Scotch Whisky. Tento odvážny a nefalšovaný duch je ideálny pre tých, ktorí sa odvažujú byť iní. Je uložený v štýlovej plechovej škatuľke a vyžaruje z neho sofistikovanosť a trieda. Starostlivo vyrobená na škótskom ostrove Islay, sa v nej spája dymová intenzita rašeliny s hladkým záverom rumu. Táto whisky nie je pre slabé povahy. Prijmite svojho vnútorného rebela, dajte si dúšok a nechajte sa unášať divokou a ohnivou chuťou Smokehead RUM REBEL na drsné pobrežie Islay. Na zdravie rebelantstva v každej kvapke!

56,59 €

56,59 € Bez DPH

Popis
Odhaľte odvážne chute Smokehead RUM REBEL Islay Single Malt Scotch Whisky. Tento osobitý destilát v módnej plechovej škatuľke zaručuje chuťový zážitok, aký nemá obdobu. Táto whisky, známa svojou jedinečnou zmesou rašelinových, dymových tónov a bohatých, korenistých rumových podtónov, nanovo definuje tradičnú škótsku single malt whisky.

Smokehead RUM REBEL je odvážnou fúziou škótskej whisky, ktorá sa Islay single malt whisky s dobrodružným nádychom karibského rumu v sude. Toto spojenie prináša vír chutí, ktorý poteší nováčikov aj znalcov whisky. Vychutnajte si počiatočnú korenistú dymovú chuť, po ktorej nasleduje jemný nádych vanilky, pražených orechov a pikantného zázvoru. Záver je božskou zmesou pikantnej limetky a pretrvávajúcich dymových chutí, po ktorých vaše chuťové bunky zatúžia po ďalších.

Táto whisky nie je pre slabé povahy. Je určená pre rebelov, ktorí ocenia robustný, plný drak, ktorý posúva hranice tradičnej whisky. Jej 46 % objemu zaručuje, že každý dúšok bude silným, chuťou nabitým zážitkom.

Každá fľaša sa dodáva v štýlovej plechovej škatuľke, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre milovníkov whisky alebo skvelým doplnkom vašej vlastnej zbierky. Smokehead RUM REBEL Islay Single Malt Scotch Whisky je viac ako len nápoj, je to dobrodružstvo vo fľaši. Vydajte sa na túto chuťovú cestu a prijmite rebela v sebe.

Vo svete whisky je to skutočná výnimočnosť, ktorá sa odvažuje byť iná a vzpiera sa konvenciám. Ste pripravení pridať sa k rebelom? Získajte do svojich rúk Smokehead RUM REBEL Islay Single Malt Scotch Whisky dnes!
Tabuľka dát
Smokehead
Nové
Región
Islay
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)