Port Ellen 40 Years Old 1979/2020 9 Rogue Casks 50,9% Vol. 0,7l | Islay Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Port Ellen 40 Years Old 1979/2020 9 Rogue Casks 50,9% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte jedinečnú chuť Port Ellen Rogue Casks, 40-ročnej whisky, ktorá je skutočným svedectvom času. Toto tekuté zlato, ktoré zrelo v deviatich rôznych sudoch, ponúka bohatý, komplexný chuťový profil, ktorý je jedinečný a nezabudnuteľný. Zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom pre znalca whiskey vo vašom živote. S každým dúškom zažijete cestu desaťročiami remeselnej výroby. Tak prečo čakať? Doprajte si luxus a sofistikovanosť Port Ellen Rogue Casks ešte dnes. Je to viac než len nápoj, je to zážitok.

9 870,89 €

9 870,89 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Objavte vynikajúcu chuť Port Ellen Rogue Casks, vzácnej a exkluzívnej whisky, ktorá elegantne dozrievala 40 rokov. Táto whisky, pochádzajúca z legendárneho liehovaru Port Ellen, je špeciálnou lahôdkou pre znalcov a prináša vám nevídaný zážitok z prvotriednej, nadčasovej chuti.

Každý dúšok Port Ellen Rogue Casks odhaľuje bezkonkurenčnú remeselnú zručnosť a vášeň, ktoré boli použité pri jej tvorbe. Je to whisky, ktorá starostlivo dozrievala, čoho výsledkom je komplexná chuť, ktorá je intenzívna a zároveň harmonická. Chuť je symfóniou sladkých ovocných tónov, vyvážených nádychom dymovej rašeliny, vďaka čomu vám whisky poskytne jedinečný, nezabudnuteľný zážitok.

Port Ellen Rogue Casks sa plní do fliaš v sudovej sile, čím sa zachováva jej bohatý, plný chuťový profil. Táto nádherná whisky je uložená v luxusnej darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti alebo ako pozoruhodný doplnok vašej vlastnej zbierky whisky.

Toto nie je len fľaša whisky. Je to kus histórie z liehovaru Port Ellen, jedného z najuznávanejších liehovarov vo svete whisky. Port Ellen Rogue Casks je dôkazom oddanosti liehovaru kvalite a tradícii a je to pre vás príležitosť ochutnať whisky, ktorá bola dokonale vyzretá.

Doprajte si whisky Port Ellen Rogue Casks, ktorá spája to najlepšie z tradície a času. Či už ste milovník whisky alebo začiatočník, táto whisky vás určite zaujme. Je to viac ako nápoj, je to zážitok. Tak prečo čakať? Objavte jedinečnú chuť Port Ellen Rogue Casks ešte dnes.
Tabuľka dát
Port Ellen
Nové
Región
Islay
chat Komentáre (0)