🌾Signatory Vintage BOWMORE 45 Years Old 30th ANNIVERSARY 1972 46,7% Vol. 0,7l in Holzkiste mit 2 Gläsern | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Signatory Vintage BOWMORE 45 Years Old 30th ANNIVERSARY 1972 46,7% Vol. 0,7l in Holzkiste mit 2 Gläsern

1.40 kg
Objavte vynikajúcu chuť Signatory Vintage Bowmore! Táto whiskey, ktorá dozrievala 45 rokov, je oslavou nášho 30. výročia. S opojným 46,7 % objemom vo vás každý dúšok zanechá túžbu po ďalších dúškoch. Je zabalená v rustikálnej drevenej škatuli a dodáva sa s dvoma elegantnými pohármi, čo z nej robí dokonalý darček pre každého milovníka whisky. Táto vyzretá kráska dokonale vystihuje našu tradíciu výroby tých najlepších destilátov. Vyskúšajte bohatú, jemnú chuť tejto limitovanej edície whisky Bowmore a stratte sa v jej hlbokom, zamatovom šarme. Pripite si na dobré časy s Signatory Vintage Bowmore!

5 464,99 €

5 464,99 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Objavte chuť z minulosti s Signatory Vintage Bowmore, vynikajúcou whisky, ktorá je dokonale vyzretá. Tento 45-ročný poklad je oslavou 30. výročia značky, vďaka čomu je absolútnou povinnosťou pre každého znalca whisky.

Táto fľaša whisky Bowmore, uložená v rustikálnej drevenej škatuli, sa dodáva s dvoma elegantnými pohármi, vďaka čomu je ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti alebo skvelým doplnkom vašej osobnej zbierky. Obsah alkoholu v nej je príjemných 46,7 %, čo predstavuje dokonalú rovnováhu medzi silou a chuťou.

Táto luxusná whisky je produktom z roku 1972, ktorý je známy výrobou tých najlepších liehovín. Starý proces zrenia jej umožnil rozvinúť komplexný a zároveň jemný charakter s harmonicky prepojenými tónmi rašeliny, ovocia a korenia.

Každý dúšok tejto ročníkovej whisky Bowmore vás zavedie na cestu späť v čase a odhalí bohatú históriu liehovaru s jedinečnou zmesou vôní a chutí. Nie je to len nápoj, je to zážitok - krok do minulosti, prípitok na budúcnosť.

Takže, či už ste nadšenec whisky, alebo len človek, ktorý oceňuje dobrý nápoj, v Signatory Vintage Bowmore je pôžitok, ktorý si nebudete chcieť nechať ujsť. Je to viac než len fľaša whisky - je to kus histórie, svedectvo nadčasového umenia destilácie a pocta duchu osláv.

Zažite odkaz. Ochutnajte tradíciu. Na zdravie výnimočnosti s Signatory Vintage Bowmore.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Bowmore Distillery
Signatory Vintage
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Islay
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)