Smokehead SHERRY BOMB Islay Single Malt Scotch Whisky 48% Vol. 0,7l in Tinbox | Islay Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Smokehead SHERRY BOMB Islay Single Malt Scotch Whisky 48% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Doprajte si výbušnú chuť Smokehead Sherry Bomb Islay Single Malt Scotch Whisky, elegantne uložený v plechovej škatuľke. Táto robustná whisky je odvážnou zmesou dymového a sladkého, so záverom s príchuťou sherry, ktorý pretrváva na jazyku. Ideálna pre milovníkov whisky, ktorí túžia po dobrodružnom chuťovom zážitku. Každý dúšok tejto jedinečnej sladovej whisky z Islay oslavuje ducha divokého rock'n'rollového pôžitkárstva. Nevyhnutný doplnok do každej zbierky whisky. Zažite pocit bomby zo sherry už teraz!

77,19 €

77,19 € Bez DPH

Popis
Zažite výbuch chuti so Smokehead Sherry Bomb Islay Single Malt Scotch Whisky. Nie je to len tak hocijaká whisky, je to jedinečná zmes, ktorá svojou intenzívnou dymovou chuťou rozpáli vaše chuťové bunky. Táto whisky, uložená v štýlovej plechovej škatuľke, je dokonalým darčekom pre milovníka whisky vo vašom živote alebo potešením pre vás samých.

Smokehead Sherry Bomb je Islay Single Malt Scotch Whisky ktoré je nasýtené sladkosťou sherry. Táto odvážna zmes vytvára whisky, ktorá je skutočným chuťovým zážitkom. Je to dymová, rašelinová pochúťka so sladkou chuťou sherry, ku ktorej sa budete radi vracať.

Vyrobená na odľahlom ostrove Islay, je táto Scotch whisky má jedinečný charakter, ktorý je formovaný drsným prostredím a tradičnými destilačnými metódami. Každý dúšok tejto whisky ponúka bohatý, robustný chuťový profil, ktorý určite poteší znalcov whisky aj nováčikov.

S obsahom alkoholu 48 % nie je táto whisky pre slabé povahy. Sľubuje plnú chuť a hladký záver, ktorý vám zostane na jazyku. S každým dúškom rozpútajte vír chutí, pretože dymové tóny sa plynule prelínajú so sladkými podtónmi sherry.

Smokehead Sherry Bomb je viac ako len whisky, je to zážitok. Či už si ju vychutnávate čistú, s kvapkou vody alebo v kokteile, táto whisky sľubuje nezabudnuteľnú chuťovú explóziu. Tak do toho, doprajte si Smokehead Sherry Bomb Islay Single Malt Scotch Whisky a umožnite mu posunúť váš zážitok z pitia whisky na úplne novú úroveň. Vďaka štýlovej plechovej škatuľke, v ktorej sa dodáva, je ideálna na darovanie, zberateľstvo alebo vystavenie vo vašom domácom bare.

Vo svete Scotch whisky, Smokehead Sherry Bomb vyniká. Nechytajte nás len za slovo, vyskúšajte ju sami. Pripravte sa na to, že vás ohúri dymová, sherry nasýtená dobrota tejto whisky. Je to chuťová bomba, ktorá čaká na výbuch.
Tabuľka dát
Smokehead
Nové
Región
Islay
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)