🌾Douglas Laing XOP Bruichladdich 26 Years Old Single Cask Malt 1991 48% Vol. 0,7l in Holzkiste | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing XOP Bruichladdich 26 Years Old Single Cask Malt 1991 48% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Objavte vynikajúcu sladovú whisky Douglas Laing XOP Bruichladdich, ktorá je dokonale vyzretá v jednom sude. Tento luxusný destilát uložený v očarujúcej drevenej kazete ponúka jedinečný chuťový zážitok. Každý dúšok odhaľuje hlboké, komplexné chute, ktoré svedčia o rokoch starostlivého zrenia. Nie je to len nápoj, je to cesta do bohatého dedičstva spoločnosti Bruichladdich. Či už ste skúsený znalec whisky, alebo zvedavý nováčik, táto sladová whisky určite očarí vaše chuťové bunky. Vychutnajte si ju čistú alebo s ľadom, v každom prípade je to chuť, ktorú si budete vážiť. Pripravte sa na dokonalý zážitok z whisky Douglas Laing XOP Bruichladdich.

472,49 €

472,49 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Pozdravte Douglas Laing XOP Bruichladdich Single Cask Malt, ktorý s láskou zrel v drevenom sude viac ako dve desaťročia. Je to špeciálna lahôdka pre znalcov whisky medzi nami. Ide o jedinečne výraznú sladovú whisky, ktorá je presiaknutá tradíciou liehovaru Bruichladdich a umením Douglasa Lainga, presláveného Scotch whiskey blenderov.

Objímte nádherný buket medu, vanilky a ovocných sadov, ktorý sa šíri z tohto jantárovo sfarbeného elixíru. Každý dúšok ponúka výnimočnú symfóniu chutí. V ústach vás privíta krémová chuť, ktorá brni tónmi zrelých jabĺk, hrušiek a štipľavým nádychom citrusov. Záver je dlhý a hrejivý, s dozvukom sladkého sladu a duba, ktorý pretrváva na jazyku.

Douglas Laing XOP Bruichladdich Single Cask Malt sa prezentuje v štýlovej drevenej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre milovníka whisky alebo pozoruhodným doplnkom vašej vlastnej zbierky. Nie je to len fľaša whiskey, je to nádoba histórie a remeselnej zručnosti, svedectvo osvedčeného procesu destilácie a zrenia.

Doprajte si luxusný zážitok, ktorý ponúka táto jedinečná single malt whisky. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo ako hviezdu svojho obľúbeného kokteilu. Nech už si ju vychutnáte akokoľvek, Douglas Laing XOP Bruichladdich Single Cask Malt sľubuje zmyslovú cestu, aká nemá obdobu.

Nezabudnite, že toto nie je len tak obyčajná whisky. Je to výraz vášne, trpezlivosti a precíznosti. Je to oslava umenia výroby whisky. Je to pocta tým, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Vyskúšajte Douglas Laing XOP Bruichladdich Single Cask Malt ešte dnes. Nebudete ľutovať.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Bruichladdich
Douglas Laing & Co.
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Islay
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)