🌾Aerolite Lyndsay 10 Years Old Islay Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aerolite Lyndsay 10 Years Old Islay Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si Aerolite Lyndsay Islay Single Malt Scotch Whisky, prémiový nápoj, ktorý definuje eleganciu a kvalitu. Pochádza z vetrom ošľahaných brehov Islay, táto whisky ponúka jedinečnú chuť, ktorá pretrváva. Každý dúšok odhalí bohatú, dymovú chuť, ktorá Islay ktorou je whisky známa. Táto whisky, dokonale vyzretá, je dôkazom starobylej tradície výroby whisky. Dodáva sa v štýlovej darčekovej škatuľke, vďaka čomu je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Vychutnajte si harmonickú zmes rašeliny, dubového dreva a sladu. Ponorte sa do sveta Aerolite Lyndsay a nechajte sa jej výraznou chuťou preniesť do krásnej Islay.

51,89 €

51,89 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si bohatú, dymovú a rašelinovú chuť Aerolite Lyndsay Islay Single Malt Scotch Whisky, skutočný klenot zo srdca Škótska. Tento vysokokvalitný destilát je potešením pre milovníkov whisky, pretože ponúka plný a komplexný profil, ktorý je s každým dúškom lepší.

Aerolite Lyndsay Islay je desaťročná single malt whisky, ktorá dokonale dozrievala v dubových sudoch. Je svedectvom škótskeho umenia výroby whisky a ponúka hladkú a rafinovanú chuť, ktorá zanecháva trvalý dojem. S obsahom alkoholu 46 % je táto whisky robustná, ale vyvážená, ideálna na pomalé vychutnávanie počas príjemného večera.

Každá fľaša sa dodáva v krásnej darčekovej škatuľke, čo z nej robí ideálny darček pre každého, kto má chuť na kvalitné liehoviny. Či už ste znalec, alebo práve začínate objavovať svet whisky, Aerolite Lyndsay Islay Single Malt Scotch Whisky je fantastickou voľbou. Stelesňuje jedinečný charakter Islay whisky, ktorá je známa svojimi dymovými, rašelinovými a morskými tónmi.

Zažite čaro škótskej Islay regiónu v každej kvapke tejto výnimočnej single malt whisky. Vďaka svojmu výraznému chuťovému profilu, luxusnému baleniu a starému škótskemu dedičstvu je Aerolite Lyndsay Islay Single Malt Scotch Whisky povinná výbava každej zbierky whisky. Tak prečo čakať? Objavte pôvab Islay whisky s Aerolite Lyndsay. Vaše chuťové poháriky vám za to poďakujú!
Tabuľka dát
Región
Islay
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)