Sheep Dip Blended Malt Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l | Islay Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sheep Dip Blended Malt Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, jemnú chuť miešaného sladu Sheep Dip Scotch Whisky. Táto dokonalá zmes sladovej a obilnej whisky Scotch určite poteší vaše chuťové bunky svojou komplexnou chuťou a jemnými tónmi korenia, ovocia a medu. Či už ste milovníkom whisky, alebo nováčikom, oceníte jej hladký záver a robustný charakter. Táto whisky, uložená v nádherne spracovanej darčekovej škatuli, je ideálna na špeciálne príležitosti alebo ako premyslený darček. Ponorte sa do sveta Scotch whisky Sheep Dip - whisky, ktorá je rovnako jedinečná ako príjemná.

32,49 €

32,49 € Bez DPH

Popis
Doprajte sebe alebo niekomu blízkemu výnimočnú sladovú zmes Sheep Dip Scotch Whisky. Táto vynikajúca whisky je uložená v krásnej darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom na výnimočné príležitosti alebo sofistikovaným doplnkom vašej vlastnej zbierky.

Sheep Dip, vyrobená v srdci Škótska, je jedinečnou zmesou až 16 jednosladových škótskych whisky, z ktorých každá dozrieva 8 až 21 rokov. Výsledok? Whisky s komplexným a zároveň harmonickým chuťovým profilom, ktorá osloví znalcov whisky aj nováčikov vo svete škótskej.

V nose ponúka Sheep Dip nádherný buket jemných, korenistých a ovocných vôní. Chuť je jemne vrstvená s tónmi medu, broskýň a čokolády, ktorú uzatvára teplý, dlhotrvajúci záver. Táto whisky nie je len nápoj, je to zmyslová cesta sviežou krajinou Škótska.

Pri 40 % objemu predstavuje dokonalú rovnováhu medzi silou a jemnosťou. Popíjajte ju čistú, aby ste ocenili jej plnú hĺbku chuti, pridajte kvapku vody, aby sa otvorila jej komplexnosť, alebo ju primiešajte do kokteilu pre vyšší zážitok z pitia.

The Sheep Dip Blended Malt Scotch Whisky je viac ako len nápoj. Je to oslava škótskej tradície, remeselnej zručnosti a umenia výroby whisky. Objednajte si svoju fľašu ešte dnes a zažite kúzlo tejto pozoruhodnej zmesi.

Nezabudnite, že či už si pripíjate na významný míľnik, delíte sa o drinky s priateľmi, alebo sa len tak lúčite po dlhom dni, vždy sa nájde dôvod vychutnať si Sheep Dip. A keď tak urobíte, doprajete si časť bohatého dedičstva škótskej whisky.
Tabuľka dát
Sheep Dip
Nové
Región
Islay
chat Komentáre (0)