🌾Ileach PEATED ISLAY Single Malt CASK STRENGTH 58% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ileach PEATED ISLAY Single Malt CASK STRENGTH 58% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

47,49 €

47,49 € Bez DPH

Popis
Prijmite bohatú, dymovú chuť Ileach Peated Islay Single Malt. Táto sudová whisky, uložená v pôvabnej darčekovej škatuľke, je povinnou výbavou každého milovníka whisky. Vyrobená na mystickom ostrove Islay, Škótsku, vás každý dúšok zavedie na zmyslovú cestu do tejto očarujúcej krajiny rašelinísk a drsného pobrežia.

Ileach Peated Islay Single Malt nie je len nápoj, je to zážitok. V okamihu, keď otvoríte fľašu, vzduch sa naplní neodolateľnou vôňou rašelinového dymu a morskej soli, ktorá naznačuje, aká silná chuť vás čaká. V chuti sa roztancuje tónmi bohatého karamelu, štipľavých citrusov a hrejivého nádychu korenia. Záver je dlhý, dymový a uspokojujúci.

Sudová sila znamená, že táto whisky je plnená zo suda v prirodzenej sile - silných 58 % obj. To jej dodáva nielen intenzívnu chuť, ale tiež umožňuje oceniť whisky v jej najčistejšej podobe. Ak je príliš silná, stačí pridať trošku vody, aby ste odomkli ešte komplexnejšie chute. Krása sudovej whisky spočíva v tom, že zážitok z jej ochutnávania máte pod kontrolou.

Táto whisky Ileach Peated je zabalená v elegantnej darčekovej škatuľke Islay Single Malt je premysleným darčekom pre milovníka whisky alebo príjemným potešením pre seba. Krabička nielenže chráni vzácnu tekutinu vo vnútri, ale zároveň dodáva extra nádych triedy a sofistikovanosti.

Či už ste skúsený znalec whisky alebo zvedavý začiatočník, Ileach Peated Islay Single Malt je vynikajúcou voľbou. Je to fľaša tradície, remeselnej zručnosti a ducha Islay - všetko čaká na to, aby ste si ho vychutnali. Tak prečo čakať? Ponorte sa do dymovej, rašelinovej dobroty tohto Islay Single Malt dnes. Je to viac ako len nápoj, je to cesta do srdca Škótska z pohodlia vášho domova.
Tabuľka dát
Ileach
Nové
chat Komentáre (0)