Signatory Vintage CAOL ILA 13 Years Old Cask Strength 2009 58,3% Vol. 0,7l in Tinbox | Islay Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Signatory Vintage CAOL ILA 13 Years Old Cask Strength 2009 58,3% Vol. 0,7l in Tinbox

1.00 kg

112,29 €

112,29 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Názov: Objavte znamenitú chuť Signatory Ročník CAOL ILA 13 Years Old Cask Strength 2009 58,3% obj. 0,7l v plechovke

Úvod:
Zažite bohaté dedičstvo Škótska s Signatory Vintage CAOL ILA 13 Years Old Cask Strength 2009, jemnou jednosladovou whisky, ktorá stelesňuje ducha tradičnej destilácie. Táto výnimočná whisky, plnená do fliaš s objemovou hmotnosťou 58,3 %, ponúka jedinečný zážitok z pitia, ktorý je intenzívny a zároveň uspokojujúci. Prezentovaná v štýlovej plechovej škatuľke je dokonalým darčekom pre znalcov whisky alebo luxusným potešením pre vás.

Vlastnosti produktu:
- Sila sudovej whisky: Táto whisky sa plní priamo zo suda, čím sa zachováva plná chuť a sila destilátu. Vysoký obsah alkoholu 58,3 % objemu jej dodáva odvážny a robustný profil, ktorý poteší milovníkov whisky.
- Zrejúca 13 rokov: Whisky dozrievala 13 rokov, čo jej umožnilo rozvinúť komplexný chuťový profil. Tento proces zrenia jej dodáva hĺbku a bohatosť, ktoré ju odlišujú od mladších whisky.
- Destilovaná v roku 2009: Táto ročníková whisky bola destilovaná v roku 2009, ktorý je známy svojou vynikajúcou produkciou whisky. To jej dodáva jedinečný charakter, ktorý z nej robí vyhľadávaný prírastok do každej zbierky whisky.
- Dodáva sa v plechovej škatuľke: Whisky sa dodáva v štýlovej plechovej škatuľke, ktorá z nej robí ideálny darček na špeciálne príležitosti. Škatuľka zároveň chráni fľašu a zaručuje, že sa k vám dostane v perfektnom stave.

Ako používať:
Ak chcete plne oceniť Signatory Vintage CAOL ILA 13 Years Old Cask Strength 2009, nalejte malé množstvo do pohára na whisky a pred ochutnávkou ju nechajte niekoľko minút dýchať. To umožní otvoriť komplexné vône a chute. Vždy konzumujte zodpovedne a majte na pamäti, že vďaka vysokému obsahu alkoholu je túto whisky najlepšie vychutnávať s mierou.

Porovnanie s inými produktmi:
V porovnaní s inými jednosladovými whisky na trhu je naša Signatory Vintage CAOL ILA 13 Years Old Cask Strength 2009 vyniká vysokým objemom alkoholu a dlhým procesom zrenia. Zatiaľ čo iné whisky môžu byť riedené alebo zrejú kratší čas, naša whisky ponúka intenzívny a komplexný chuťový profil, ktorý je dôkazom tradičných destilačných metód. Napriek svojim prémiovým vlastnostiam má konkurencieschopnú cenu, ktorá ponúka vynikajúci pomer ceny a kvality.

Záver:
Signatory Vintage CAOL ILA 13 Years Old Cask Strength 2009 58,3 % obj. 0,7 l v plechovej škatuli je viac ako len whisky; je to cesta do srdca škótskeho liehovarníckeho dedičstva. Či už ste skúsený znalec whisky alebo nováčik vo svete single malts, táto whisky ponúka nezabudnuteľný degustačný zážitok. Objednajte si svoju fľašu ešte dnes a objavte bohaté, komplexné chute tejto výnimočnej ročníkovej whisky.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)