Port Askaig Islay 8 Years Old Islay Single Malt 45,8% Vol. 0,7l | Islay Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Port Askaig Islay 8 Years Old Islay Single Malt 45,8% Vol. 0,7l

1.00 kg

54,69 €

54,69 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Port Askaig Islay 8 rokov starý Islay Single Malt 45.8% obj. 0,7 l, whisky, ktorá je viac ako len nápoj. Je to zážitok. Táto prémiová jednosladová whisky, ktorá zreje osem rokov, je dôkazom umenia tradičnej škótskej destilácie. Jej jedinečná predajná ponuka spočíva v jej pôvode - mystickom ostrove Islay, preslávený výrobou jednej z najlepších whisky na svete.

**Vlastnosti produktu:**

- **Islay Single Malt:** Táto whisky je single malt z Islay, regiónu známeho svojimi rašelinovými a dymovými whisky. Port Askaig 8 Years Old zachytáva podstatu tohto regiónu a ponúka jedinečnú chuť, ktorá je komplexná a zároveň uspokojujúca.

- **8 Years Aged:** Whisky dozrievala osem rokov, čo jej umožňuje rozvinúť bohatý a hlboký chuťový profil. Tento proces zrenia zvýrazňuje prirodzené vlastnosti whisky a výsledkom je nápoj, ktorý je hladký, vyvážený a plný charakteru.

- **Objem alkoholu 45,8 %:** S objemom alkoholu 45,8 % dosahuje táto whisky dokonalú rovnováhu medzi silou a chuťou. Prináša silný zážitok bez toho, aby zahltila chuťové bunky.

- **Fľaša s objemom 0,7 l:** Whisky sa dodáva vo fľaši s objemom 0,7 l, ktorá poskytuje dostatočné množstvo na vychutnávanie samostatne alebo s priateľmi. Dizajn fľaše je praktický a zároveň estetický, takže je skvelým doplnkom každej zbierky whisky.

**Ako si vychutnať Port Askaig Islay 8 Years Old:**

Ak chcete plne oceniť Port Askaig Islay 8 Years Old sa odporúča podávať ho čisté alebo s trochou vody. Voda pomáha otvoriť chute whisky a umožňuje vám vychutnať si jej plnú komplexnosť. Vždy nezabudnite piť zodpovedne a vychutnajte si každý dúšok, aby ste ocenili hĺbku a bohatosť tejto výnimočnej whisky.

**Porovnanie s podobnými produktmi:**

Hoci je na trhu veľa jednosladových whisky, Port Askaig Islay 8 Years Old vyniká svojím jedinečným pôvodom a starostlivým procesom zrenia. Na rozdiel od mnohých whisky nie je chladená, čo jej umožňuje zachovať si viac prirodzených chutí a vôní. Okrem toho ponúka vynikajúci pomer medzi kvalitou a cenou, pretože poskytuje vysokokvalitný zážitok z whisky za konkurencieschopnú cenu.

Port Askaig Islay 8 Years Old Islay Single Malt 45.8% obj. 0,7 l je viac ako len whisky. Je to cesta do srdca Islay, zážitok, ktorý vám do pohára prinesie bohaté dedičstvo ostrovnej whisky. Či už ste znalec whisky alebo nováčik vo svete jednosladových whisky, táto whisky ponúka zážitok, ktorý je prístupný a obohacujúci.

Tak prečo čakať? Vydajte sa na cestu Islay whisky Port Askaig Islay 8 Years Old. Zažite kúzlo Islay v každom dúšku.
Tabuľka dát
Port Askaig
Nové
chat Komentáre (0)