Arran 13 Years Old POTSTILL PRIVATE CASK Single Malt Scotch Whisky 58,3% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Islay Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Arran 13 Years Old POTSTILL PRIVATE CASK Single Malt Scotch Whisky 58,3% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

116,49 €

116,49 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Arran 13 Years Old POTSTILL PRIVATE CASK Single Malt Scotch Whisky, výnimočný destilát, ktorý spája tradíciu, remeselnú zručnosť a najlepšie ingrediencie, aby poskytol skutočne jedinečný zážitok z pitia. Táto prémiová jednosladová škótska whisky, plnená do fliaš s objemovou hmotnosťou 58,3 %, je dôkazom bohatého dedičstva výroby whisky na ostrove Arran. Jej jedinečná predajná ponuka spočíva v súkromnom výbere sudov, ktorý zabezpečuje výrazný, jedinečný chuťový profil.

Kľúčové vlastnosti:

- Zreje 13 rokov: Arran 13 Years Old prechádza starostlivým procesom zrenia v súkromných sudoch. Toto dlhšie obdobie zrenia obohacuje whisky o komplexné chute a hladký záver.

- Výber súkromných sudov: Táto vlastnosť odlišuje Arran 13 Years Old od ostatných whisky. Súkromné sudy dodávajú destilátu jedinečný charakter a napĺňajú ho bohatými, hlbokými chuťami, ktoré sú jedinečné a nezabudnuteľné.

- Vysoký objem alkoholu: Táto whisky s objemovou hmotnosťou 58,3 % je veľmi silná. Prináša plný, intenzívny zážitok z pitia, ktorý ocenia znalci whisky.

- Dodáva sa v darčekovej škatuli: Táto prémiová whisky sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, ktorá je ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti.

Ako si vychutnať Arran 13 Years Old Whisky:

Ak chcete plne oceniť bohatú chuť whisky Arran 13 Years Old, odporúčame ju popíjať čistú alebo s trochou vody. Vysoký objem alkoholu znamená, že sa hodí aj do koktailov. Vždy však nezabudnite piť zodpovedne a vychutnajte si každý dúšok.

Komparatívna výhoda:

Hoci je na trhu veľa 13-ročných whisky, Arran 13 Years Old vyniká svojím zrením v súkromnom sude. Táto jedinečná vlastnosť spolu s vysokým objemom alkoholu zaručuje robustný a chuťovo výrazný zážitok z pitia, ktorý prekonáva ostatné whisky v tejto cenovej kategórii.

Arran 13 Years Old POTSTILL PRIVATE CASK Single Malt Scotch Whisky je viac než len liehovina, je to svedectvo o umení výroby whisky. Jej jedinečné vlastnosti, ako napríklad zrenie v súkromných sudoch a vysoký objem alkoholu, ju odlišujú od ostatných whisky a ponúkajú jedinečný zážitok z pitia, ktorý je intenzívny a príjemný. Či už ste nadšencom whisky alebo hľadáte dokonalý darček, whisky Arran 13 Years Old je voľba, ktorú neoľutujete.
Tabuľka dát
Arran Whisky
Nové
chat Komentáre (0)