Douglas Laing ROCK ISLAND Tequilla Cask Finish Edition Single Malt 48% Vol. 0,7l | Islay Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing ROCK ISLAND Tequilla Cask Finish Edition Single Malt 48% Vol. 0,7l

1.00 kg

82,69 €

82,69 € Bez DPH

Popis
Vstúpte do sveta rafinovaného luxusu s Douglas Laing ROCK ISLAND Tequilla Cask Finish Edition Single Malt. Táto výnimočná ponuka je stelesnením desaťročia trvajúceho záväzku značky vytvárať produkty prémiovej kvality, ktoré sú synonymom štýlu, elegancie a sofistikovanosti. Vďaka svojmu výraznému charakteru a robustnému profilu je táto single malt whisky cenným prírastkom do zbierky každého znalca.

Táto single malt whisky, ktorá pochádza z uznávaného domu Douglas Laing, je dôkazom bohatého dedičstva tejto značky. ROCK ISLAND Tequilla Cask Finish Edition je starostlivo vyrobená, čo jej umožňuje rozvinúť hĺbku a komplexnosť, ktoré ju odlišujú. Každé nalitie tejto pozoruhodnej zmesi predstavuje symfóniu jedinečných chutí a vôní, ktorá prináša jedinečný zmyslový zážitok.

Lákavé vlastnosti ROCK ISLAND Tequilla Cask Finish Edition Single Malt sú poctou jej vynikajúcemu remeselnému spracovaniu. Jej bohatý, lákavý vzhľad je len začiatkom. Keď sa ponoríte hlbšie, odhalí nespočetné množstvo nuáns od prvého dúšku až po pretrvávajúcu dochuť. Jeho záver je trvalý a zanecháva príjemný dojem, ktorý vás pozýva, aby ste si ho opäť dopriali.

Táto výnimočná single malt whisky je všestranná a povýši každú príležitosť na veľkolepú oslavu. Či už ide o významnú udalosť alebo pokojný večer plný relaxu, ROCK ISLAND Tequilla Cask Finish Edition je dokonalou voľbou. Vďaka svojmu jedinečnému charakteru a bohatému profilu je preferovanou voľbou pre náročné chuťové bunky.

Zažite eleganciu **Douglas Laing Single Malt**, komplexnosť **Tequilla Cask Finish Edition** a všestrannosť **ROCK ISLAND Malt** s touto pozoruhodnou zmesou. Tento zberateľský kúsok je odrazom umeleckého majstrovstva, oddanosti a odhodlania, ktoré sa vkladá do každej fľaše, a preto je cenným majetkom každého nadšenca.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)