Laphroaig OAK SELECT Islay Single Malt Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Islay Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Laphroaig OAK SELECT Islay Single Malt Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

42,99 €

42,99 € Bez DPH

Popis
Zažite svet jedinečnej chuti s Laphroaig Oak Select Islay Single Malt Scotch Whisky. Pochádza z krásneho ostrova Islay v Škótsku, je táto vynikajúca whisky povinnou jazdou pre každého znalca. Ako už názov napovedá, dubový výber dozrieva v špeciálne vybraných dubových sudoch, čo jej dodáva neuveriteľne bohatú a hlbokú chuť.

Každý dúšok Laphroaig Oak Select vás prenesie priamo do Islayna drsné pobrežie. Predstavte si hladkú, dymovú chuť s nádychom morskej soli, po ktorej nasleduje hrejivý záver sladkého karamelu a korenistého dubu. Toto nie je len whisky, je to zážitok, príbeh, ktorý rozpráva každá starostlivo vyrobená fľaša.

Či už ste dlhoročným milovníkom značky Laphroaig, alebo ste vo svete single malt whisky nováčikom Scotch, budete očarení komplexnou chuťou a hladkým záverom Oak Select. Každá fľaša sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre každého milovníka whisky.

Oak Select je však viac ako len darček, je to cesta. Cesta do srdca Islay, kde sa oceán stretáva s rašeliniskami a rodí sa jedinečná chuť whisky Laphroaig. Nalejte si teda pohár, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si chuť Laphroaig Oak Select Islay Single Malt Scotch Whisky. Vaše chuťové poháriky vám poďakujú.

Nečakajte a objavte osobitý charakter Laphroaig Oak Select. Je to whisky, ktorá si vyžaduje, aby ste ju ochutnali, vychutnali a podelili sa o ňu. Na zdravie a nezabudnuteľnú chuť Islay!
Tabuľka dát
Laphroaig
Nové
chat Komentáre (0)