Isle of RAASAY Hebridean Single Malt R-01.1 46,4% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Islands Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Isle of RAASAY Hebridean Single Malt R-01.1 46,4% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

47,29 €

47,29 € Bez DPH

Popis
Zažite chuť Škótska s ostrovom RAASAY Hebridean Single Malt. Táto prémiová whisky je poctou bohatému dedičstvu a úžasnej krajine škótskych Hebrid. Každý dúšok tejto nádherne spracovanej single malt whisky ponúka cestu za drsnou krásou ostrova RAASAY, skrytého klenotu Hebrid.

Náš ostrov RAASAY Hebridean Single Malt je povinnou výbavou pre milovníkov whisky. Je dokonale vyzretá, čoho výsledkom je hladký, bohatý a komplexný chuťový profil. S jemným nádychom korenia, dotykom dymu a štipkou sladkého medu je táto whisky skutočným potešením pre chuťové bunky. Vďaka svojej vyváženej chuti je ideálna na popíjanie čistej alebo s ľadom.

Whisky sa plní do fliaš v prirodzenej farbe, bez akejkoľvek chladiacej filtrácie. To znamená, že si môžete vychutnať whisky v jej najčistejšej podobe, presne tak, ako to zamýšľala príroda. Vysokokvalitné ingrediencie a dôkladný výrobný proces zaručujú skutočne autentickú Scotch zážitok z whisky.

Táto whisky je uložená v elegantnej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalý darček na akúkoľvek príležitosť. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak, whisky Isle of RAASAY Hebridean Single Malt je darček, ktorý určite oceníte. Štýlová škatuľka nielenže chráni túto vzácnu tekutinu, ale zároveň jej dodáva ďalší nádych sofistikovanosti, vďaka čomu je ešte výnimočnejšia.

Ak ste teda pripravení spoznať jedinečné chute škótskych Hebríd, je čas vyskúšať Isle of RAASAY Hebridean Single Malt. Fľaša tejto znamenitej whisky nie je len nápoj, je to dobrodružstvo, ktoré čaká na odokrytie.

Nezabudnite si ju vychutnávať zodpovedne a vychutnajte si každý okamih. Na zdravie a dobré časy s Isle of RAASAY Hebridean Single Malt.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)