Writer's Tears CASK STRENGTH Irish Whiskey Exclusive Release 2023 54,8% Vol. 0,7l in Holzkiste | Írsky Whiskey | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Writer's Tears CASK STRENGTH Irish Whiskey Exclusive Release 2023 54,8% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Ponorte sa do vynikajúcej chuti Writer's Tears CASK STRENGTH Irish Whisk(e)y, exkluzívnej verzie, ktorá je jednoducho potešením pre milovníkov whisky. Tento špičkový destilát, nádherne uložený v drevenom puzdre, je čistým vyjadrením bohatej írskej liehovarníckej tradície. Jej robustná sila poskytuje chuťový profil, ktorý nemá obdoby - lákavú zmes krémovej vanilky, medových jabĺk a náznaku korenia. Tento írsky Whisk(e)y je ideálny na vychutnávanie a oslavu výnimočných okamihov. Doprajte si fľašu írskeho whisky Writer's Tears CASK STRENGTH Whisk(e)ya ochutnajte esenciu skutočného remeselného majstrovstva.

108,89 €

108,89 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do bohatej, výraznej chuti Writer's Tears CASK STRENGTH Irish Whisk(e)y - Exkluzívne vydanie. Táto nádherná whiskey je svedectvom starej írskej tradície a ponúka chuť, ktorá je rovnako nezabudnuteľná ako jedinečná.

Táto whiskey, uložená v elegantnej drevenej kazete, je viac ako len nápoj; je to výrazný kúsok do vašej zbierky. Teplo dreva umocňuje arómu whiskey a vytvára opojný zmyslový zážitok ešte pred prvým dúškom.

Každý dúšok whisky Writer's Tears CASK STRENGTH Irish Whisk(e)y vás prenesie do nádhernej krajiny Írska a naplní vaše chuťové bunky harmonickou zmesou sladkých a korenistých tónov. Vysoký obsah alkoholu zaručuje robustnú chuť, ktorá pretrváva a zanecháva za sebou nádherné teplo.

Toto exkluzívne vydanie, ktoré je ideálne na výnimočné príležitosti alebo jednoducho na potešenie, musí mať každý milovník whisky. Je poctou majstrovstvu a vášni, ktorá sa ukrýva v každej fľaši, symfóniou chutí, ktorá si podmaní vaše zmysly od prvého do posledného dúšku.

Nenechajte si ujsť túto limitovanú edíciu whisky Writer's Tears CASK STRENGTH Irish Whisk(e)y - je to chuť Írska, ku ktorej sa budete chcieť opakovane vracať.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Walsh Whiskey Distillery
Krajina pôvodu
Írsko
chat Komentáre (0)