Teeling Whiskey Small Batch IPA BEER CASK Edition 46% Vol. 0,7l | Írsky Whiskey | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Teeling Whiskey Small Batch IPA BEER CASK Edition 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte lákavú chuť Teelingu Whisk(e)y Small Batch IPA Beer Cask Edition. Táto jedinečná whiskey, ktorá dozrievala v pivných sudoch po IPA, ponúka nádherné spojenie bohatých chutí, ktoré povzbudzujú zmysly. Každý dúšok odhaľuje harmóniu zrelého ovocia, kvetinových tónov a jemného nádychu chmeľu; je to dokonalá pochúťka pre milovníkov whisky. Umiestnená v nádhernej darčekovej škatuľke predstavuje dokonalý darček. Pozdvihnite svoj zážitok z whiskey touto nádhernou zmesou. Vychutnajte si ju zodpovedne a vychutnajte si írske majstrovstvo v každej kvapke. Nevyhnutná súčasť vášho domáceho baru!

47,29 €

47,29 € Bez DPH

Popis
Pozdravte svoju novú obľúbenú whisky: Teeling Whisk(e)y Small Batch IPA Beer Cask Edition, dokonale uložená v štýlovej darčekovej škatuli. Vďaka neodolateľnej zmesi chutí nie je prekvapením, že sa rýchlo stala obľúbenou v dave.

Toto nie je vaša každodenná whisky. Hneď na začiatku sa vám predstaví nádherná zmes kvetinových a bylinných tónov, po ktorých nasleduje náznak citrusov. Tieto dráždivé chute sú výsledkom jedinečného procesu zrenia v pivných sudoch IPA. Výsledkom je whiskey s charakterom rovnako bohatým a výrazným ako jej chuť.

The Teeling Whisk(e)y Small Batch IPA Beer Cask Edition je oslavou ručne vyrobenej dokonalosti. Každá fľaša je dôkazom dôkladnej pozornosti venovanej detailom a neúnavnej snahy o dokonalosť, ktorú spoločnosť Teeling Whisk(e)y Distillery.

Či už ste znalec whiskey, alebo len chcete vyskúšať niečo nové, táto whiskey vás určite zaujme. Nie je to len nápoj, je to zážitok. Každý dúšok vás vyzýva, aby ste si vychutnali jemné chute a ocenili remeslo, ktoré je súčasťou každej fľaše.

Tak prečo čakať? Urobte si radosť alebo prekvapte milovanú osobu touto znamenitou whisky. Dodáva sa v pôvabnej darčekovej škatuľke, vďaka čomu je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Od prvého do posledného dúšku sa whisky Teeling Whisk(e)y Small Batch IPA Beer Cask Edition sľubuje cestu neobyčajných chutí.

Nezabudnite, že to nie je len whisky, ale aj Teeling Whisk(e)y. A nie je to len nápoj; je to oslava tradičného remesla spojeného s modernými inováciami. Takže na to, aby sa každý okamih počítal a každý dúšok bol oslavou!
Tabuľka dát
Nové
Brand
Teeling
Krajina pôvodu
Írsko
chat Komentáre (0)