Jameson Single Pot Still Irish Whiskey Five Oak Cask Release 46% Vol. 0,7l | Írsky Whiskey | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jameson Single Pot Still Irish Whiskey Five Oak Cask Release 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, jemnú chuť írskej whisky Jameson Single Pot Still Whisk(e)y Vydanie z piatich dubových sudov. Táto jedinečná whiskey, destilovaná tradičnými metódami a zrejúca v piatich rôznych dubových sudoch, ponúka explóziu chutí. Popíjajte a vychutnávajte jej drevité tóny, náznaky korenia a jemnú sladkosť, ktorá pretrváva na jazyku. Či už ste znalec whisky, alebo ju len skúmate, Jameson Five Oak Cask Release musíte vyskúšať. Je ideálna na akúkoľvek oslavu alebo len na pokojný večer, je to viac ako nápoj, je to zážitok. Nalejte si teda pohár a preneste svoje zmysly do srdca Írska.

52,49 €

52,49 € Bez DPH

Popis
Doprajte si bohatú, jemnú chuť írskej whisky Jameson Single Pot Still Whisk(e)y Vydanie z piatich dubových sudov. Táto prémiová whiskey, vyrobená s dôkladnou precíznosťou, je oslavou tradície a kvality a ponúka jedinečný zážitok z pitia, po ktorom zatúžite po ďalších.

Táto neuveriteľná whiskey je produktom renomovaného írskeho liehovaru Jameson, ktorý je známy svojím odhodlaním vytvárať prvotriedne liehoviny. Ide o variant Single Pot Still, čo znamená, že sa vyrába na jedinom mieste pomocou procesu destilácie v kotlíku. Táto metóda dodáva whiskey výraznú, plnú chuť, ktorá je nesporne návyková.

Čo však skutočne odlišuje írsku whisky Jameson Single Pot Still Whisk(e)y Five Oak Cask Release je proces zrenia. Pálenka dozrieva v piatich rôznych druhoch dubových sudov. Každý sud dodáva whiskey svoje jedinečné vlastnosti, čoho výsledkom je nádherná komplexná zmes chutí. Výsledok? Whisky s jedinečnou hĺbkou a sofistikovanosťou.

Po otvorení fľaše vás privíta nádherná vôňa medu, zrelého ovocia a teplého korenia. V chuti je to symfónia chutí - sladká vanilka, opečený dub a jemný náznak korenia, to všetko zavŕšené uspokojivým, dlhotrvajúcim záverom. Je to whiskey, ktorá je skutočným potešením pre zmysly a prináša mnohovrstvový chuťový zážitok.

Či už ste skúsený nadšenec whiskey, alebo zvedavý začiatočník, írska whiskey Jameson Single Pot Still Whisk(e)y Five Oak Cask Release vás určite zaujme. Nie je to len nápoj, je to cesta zelenou krajinou Írska, ochutnávka jeho bohatej histórie a dôkaz majstrovského remeselného spracovania.

Tak prečo čakať? Objavte hĺbku a komplexnosť tejto výnimočnej írskej whiskey. Vychutnajte si ju čistú alebo s ľadom, s dobrou spoločnosťou alebo v tichej chvíli samoty. Urobte si z každého dúšku príležitosť s írskou whisky Jameson Single Pot Still Whisk(e)y Five Oak Cask Release. Vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Jameson
Krajina pôvodu
Írsko
chat Komentáre (0)