Tipperary Boutique Selection RIOJA WINE Cask Release 2017 50% Vol. 0,7l | Írsky Whiskey | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tipperary Boutique Selection RIOJA WINE Cask Release 2017 50% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte jedinečnú chuť sudového vína Tipperary Boutique Selection Rioja. Tento írsky skvost, ručne a s vášňou vyrobený, ponúka hladkú, plnú chuť s nádychom korenistej rioji. Toto nie je len víno, je to zážitok. Perfektne zabalené v úžasnej darčekovej škatuli je ideálnym darčekom pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci. Doprajte si pohár tohto nádherného červeného a nechajte sa jeho bohatými, hlbokými tónmi preniesť na zvlnené kopce írskeho Tipperary. Špičková voľba pre milovníkov vína aj príležitostných konzumentov. Vychutnajte si túto znamenitú cestu, dúšok po dúšku!

72,89 €

72,89 € Bez DPH

Popis
Doprajte si vynikajúcu chuť Tipperary Boutique Selection Rioja Wine Cask Release. Toto výnimočné víno je nádhernou zmesou bohatých chutí a vôní, ktoré očaria vaše zmysly. Nie je to len víno, je to symfónia v pohári!

Toto víno, odborne vyrobené v bujných vinohradoch španielskej Rioje, je viac ako len nápoj. Je to oslava jedinečného terroir tohto regiónu. Každý dúšok odhalí príval odvážnych chutí, ktoré dokonale vyvažujú prirodzenú sladkosť a kyslosť vína. Toto víno s úžasnou rubínovočervenou farbou a dlhým, dlhotrvajúcim záverom sa určite stane hviezdou každého stretnutia.

Víno je balené v štýlovej darčekovej škatuli, takže je vynikajúcou voľbou na obdarovanie milovníkov vína vo vašom živote. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak, toto víno Rioja vás určite zaujme. Nehovoriac o tom, že je to fantastický doplnok vašej vlastnej zbierky vín.

Toto víno s objemom 50 % je plné a robustné, takže sa dokonale hodí k výdatným jedlám, ako sú steaky, pečienky a aromatické syry. Rovnako dobre si ho však vychutnáte aj samostatne, oceníte ho v tichých chvíľach rozjímania alebo spoločného smiechu s priateľmi.

Vyskúšajte Tipperary Boutique Selection Rioja Wine Cask Release ešte dnes. Nechajte sa jeho chuťou preniesť do malebných španielskych viníc priamo z pohodlia vášho domova. Nečakajte a odokryte kúzlo tohto podmanivého vína ešte dnes!
Tabuľka dát
Nové
Brand
Tipperary
Krajina pôvodu
Írsko
chat Komentáre (0)