Proclamation Blended Irish Whiskey 40,7% Vol. 0,7l | Írsky Whiskey | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Proclamation Blended Irish Whiskey 40,7% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte rafinovanú chuť írskej zmesi Proclamation Whisk(e)y. Táto prémiová whiskey v štýlovom darčekovom balení je stelesnením írskej liehovarníckej tradície. Každý dúšok odhaľuje komplexné vrstvy chuti, od bohatej karamelovej sladkosti až po náznak hrejivého korenia. Táto whiskey je dôkazom remeselnej zručnosti írskych liehovarníkov, vyrobená pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Či už ide o darček na špeciálnu príležitosť, alebo potešenie pre seba, írska whisky Proclamation Whisk(e)y je dokonalou voľbou. Zažite chuť Írska so zmesou Proclamation Blended Irish Whisk(e)y.

28,99 €

28,99 € Bez DPH

Popis
Objavte chuť Írska s miešaným írskym nápojom Proclamation Whisk(e)y v štýlovej darčekovej krabici. Táto prémiová whiskey je zmesou najlepších obilných a sladových whiskey, starostlivo vybraných tak, aby ponúkali harmonický a sofistikovaný zážitok z pitia.

Hneď prvý dúšok vás zavedie na chuťovú cestu, na ktorej ožijú tóny vanilky, medu a opečeného dreva, po ktorých nasleduje hladký, hrejivý záver, ktorý pretrváva na jazyku. Táto whiskey, vyrobená tradičnými írskymi metódami, je ukážkou majstrovstva írskych majstrov liehovarníkov.

Ale Proclamation Blended Irish Whisk(e)y nielen dobre chutí, ale aj dobre vyzerá. Táto whiskey, uložená v elegantnej darčekovej škatuľke, je vynikajúcim darčekom pre každého nadšenca whiskey alebo na výnimočné príležitosti, ktoré si vyžadujú prípitok. Či už teda oslavujete nejaký významný míľnik, alebo si len chcete oddýchnuť po dlhom dni, whisky Proclamation Bllocked Irish Whisk(e)y je dokonalým spoločníkom.

Nezabudnite, že pitie whisky nie je len o samotnom akte, ale aj o zážitku. Nalejte si teda pohár miešanej írskej Proclamation Whisk(e)y, usaďte sa do svojho obľúbeného kresla a nechajte svet čakať. Vychutnajte si cestu, jeden dúšok za druhým.

Pripravte sa na to, že budete hlásať svoju lásku k tomuto írskemu skvostu. Nie je to len whiskey, je to proklamácia dobrého vkusu a ocenenia tých najlepších vecí v živote.

Poznámka: Vždy si vychutnávajte zodpovedne a vychutnávajte si každý okamih.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Proclamation
Krajina pôvodu
Írsko
chat Komentáre (0)