Teeling Whiskey SMALL BATCH Irish Whiskey Rum Cask 46% Vol. 0,7l | Írsky Whiskey | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Teeling Whiskey SMALL BATCH Irish Whiskey Rum Cask 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite jemnú a bohatú chuť Teelingu Whisk(e)y Small Batch, vynikajúcej írskej whiskey, ktorá dozrievala v rumových sudoch. Tento jedinečný proces dodáva whiskey výrazný, hrejivý charakter, ktorý sa vyznačuje tónmi vanilky, sušeného ovocia a jemného korenia. Každý dúšok je cestou do Írska, oslavou tradičného remesla a inovácií. Ideálna na vychutnávanie počas príjemného večera alebo na darovanie milovníkovi whisky. Vychutnajte si Teeling Whisk(e)y Small Batch, kde sa írske dedičstvo stretáva s výnimočnou chuťou.

25,19 €

25,19 € Bez DPH

Popis
Hľadáte výnimočnú whisky, ktorú si môžete vychutnať a vychutnávate? Predstavte svojim chuťovým pohárikom whisky Teeling Whisk(e)y Small Batch Irish Whisk(e)y Rum Cask. Táto vynikajúca whiskey, ktorá vznikla v renomovanej spoločnosti Teeling Whisk(e)y Distillery, je ódou na tradičné remeslo výroby írskej whiskey.

Čo ju odlišuje od ostatných? Všetko je to v procese dokončovania. Po zrení v ručne vybraných sudoch po bourbone prechádza táto whiskey jedinečným sekundárnym zrením v sudoch po rume. Tento postup s dvojitým sudom dodáva whisky nezameniteľnú jemnosť a charakteristický chuťový profil.

Pri každom dúšku vás očarí jej komplexná symfónia chutí - jemný nádych sušeného ovocia, štipka vanilkovej sladkosti a teplý rumový podtón. Jeho bohatá a korenistá aróma nádherne dopĺňa chuť a zanecháva za sebou dlhotrvajúci záver, ktorý určite zanechá trvalý dojem.

Či už ste znalec whisky, alebo nováčik vo svete kvalitných destilátov, Teeling Whisk(e)y Small Batch Irish Whisk(e)y Rum Cask musíte vyskúšať. Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo ako súčasť vášho obľúbeného kokteilu. Je to viac ako len whiskey, je to zážitok, ktorý si treba vychutnať.

Takže ste pripravení povýšiť svoj zážitok z whisky? Prijmite teplo, hĺbku a výnimočnú chuť whisky Teeling Whisk(e)y Small Batch Irish Whisk(e)y Rum Cask. Nie je to len nápoj, je to oslava írskej tradície a inovácie.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Teeling
Krajina pôvodu
Írsko
chat Komentáre (0)